FOTO: Planinarski dom na Poklonu dobio novu kuhinju @ Učka

planinarski_dom_poklon_2015_ucka_donacija_kuhinja

Članovi Planinarskog društva na čelu s predsjednicom Mirjanom Brumnjak iskazali su svoju zahvalu na aktualnom poboljšanju uvjeta u korištenju planinarskog doma, a prigodne zahvalnice uručene su Egonu Vasiliću ravnatelju PP Učke i Suzi Petričić direktorici TZG Opatije. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

planinarski_dom_poklon_2015_ucka_donacija_kuhinja_1

Opatija – Dom na Poklonu od jučer je ‘bogatiji’ za novoopremljenu kuhinju. Naime, grad Opatija donirao je sredstva za nabavku nove kuhinje Planinarskom društvu Opatija, a 37.200 kuna, potrošeno je na zidarske i piturske radove te nabavku kuhinjskih elemenata.

Tim povodom jučer je upriličeno druženje predstavnika Grada Opatije sa članovima Planinarskog društva “Opatija“ na kojem je najavljena kontinuirana podrška Grada planinarskim aktivnostima koji se uklapaju u potrebu valorizacije Učke kao dijela turističke ponude rivijere u koju su još uključeni i TZ grada Opatije, Planinarsko društvo Opatija, JU Park prirode Učka, i Planinarski savez Istre.

Članovi Planinarskog društva na čelu s predsjednicom Mirjanom Brumnjak iskazali su svoju zahvalu na aktualnom poboljšanju uvjeta u korištenju planinarskog doma, a prigodne zahvalnice uručene su Egonu Vasiliću ravnatelju PP Učke i Suzi Petričić direktorici TZG Opatije.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net