FOTO: Planinarski dom ”Poklon“ spremno dočekuje zimu

radna_akcija_poklon_planinarsko_drustvo_opatija_1_01

Planinarski dom ”Poklon“ potvrdio se opet ne samo kao simbolično presjecište 26 planinarskih putova na području Učke i Ćićarije koje održava opatijsko planinarsko društvo, nego i kao omiljeno okupljalište u kojemu su opatijski planinari nakon završetka radne akcije zasluženo uz zajednički ručak nastavili svoje veselo druženje. Nekoliko fotografija s akcije pogledajte na ovom linku

Poklon – Planinarsko društvo ”Opatija“ rezerviralo je protekli vikend u svojem kalendaru za veliku jesensku radnu akciju u Planinarskom domu „Poklon“.

radna_akcija_poklon_planinarsko_drustvo_opatija_01

U okviru radne akcije tridesetak članova Društva pomoglo je urediti i pripremiti dom za predstojeću zimu. Najvažniji je zadatak bilo spremanje drva u drvarnicu, no zahvaljujući veliku broju članova koji su se nesebično odazvali, istom je prilikom očišćeno i parkiralište te uređen vrt kraj doma za koji se predano brine nekoliko članica Društva, kao i prostor šire okućnice gdje se rado okupljaju članovi i prijatelji Društva.

Planinarski dom ”Poklon“ potvrdio se opet ne samo kao simbolično presjecište 26 planinarskih putova na području Učke i Ćićarije koje održava opatijsko planinarsko društvo, nego i kao omiljeno okupljalište u kojemu su opatijski planinari nakon završetka radne akcije zasluženo uz zajednički ručak nastavili svoje veselo druženje.

Nekoliko fotografija s akcije pogledajte na ovom linku

radna_akcija_poklon_planinarsko_drustvo_opatija_2_01

Ivana Eterović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net