FOTO: Plesna manifestacija Gradina Dance Art oduševila posjetitelje!

dance_art_gradina_rijeka

Umjetnički direktor Dance Art Gradine bila je Dolores Bugarin, a sveukupno tridesetak plesačica iz plesne skupine RI Dance oduševilo je brojne posjetitelje koji su zaista mogli uživati tijekom programa s temom cirkusa koji se je odlično uklopio u ambijentalan prostor Trsatske gradine. Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

Rijeka – Prošle subote, Trsatska gradina, u sklopu Ljeta na Gradini ugostila je plesnu skupinu RI Dance koja je cijeli kaštel pretvorila u veliku pozornicu.

dance_art_gradina_rijeka_1

Manifestacija je započela plesom na samom ulazu kojeg su posjetitelji mogli promatrati kroz zatvorena vrata Gradine, a po ulasku u Gradinu posjetitelje su dočekali performeri koji su na deset različitih pozicija ispričali priču pokreta u funkciji cirkusa. Tu se je mogao pronaći plesni par na travi, klaun koji je fotografirao posjetitelje u okviru slike, viseći plesači na isprepletenoj mreži, slikar na platnu, lutka na koncima, plesači s fluorescentim štapovima, a posjetitelji su na ulazu dobili i prigodne poklone.

Drugi dio manifestacije održan je ispred Mira junaka gdje su se na pozornici izmjenjivali plesači u različitim koreografijama i kostimima, od performera s vatrom, klaunova, glazbene dionice na klaviru pa do plesača s bijelim maskama. Završni dio nastupa održan je ispred Male galerije odnosno spilje i u tom su dijelu nastupili svi plesači zajedno u zanimljivoj koreografiji.

Umjetnički direktor Dance Art Gradine bila je Dolores Bugarin, a sveukupno tridesetak plesačica iz plesne skupine RI Dance oduševilo je brojne posjetitelje koji su zaista mogli uživati tijekom programa s temom cirkusa koji se je odlično uklopio u ambijentalan prostor Trsatske gradine.

Nekoliko fotografija pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!