FOTO: Plesna skupina Ri Dance oduševila mnogobrojnu publiku Ljeta na Gradini

Večer je upotpunjena i zvukovima harfe koju je svirala Marta Ćiković, a na violini je nastupila Anamarija Martinčić. Nekoliko fotografija sa spomenutog eventa pogledajte na ovom linku

Rijeka – Plesnim performansom Nebo skupina Ri Dance posjetitelje Trsatske gradine povela je na putovanje kroz različite oblike umjetnosti – scenske, plesne i glazbene, upotpunjene brojnim produkcijskim elemetima.

Ovim nastupom skupina Ri Dance predstavila je pravu simfoniju pokreta, glasa i zvuka te još jednom dokazala kako je manifestacija Gradina dance art jedinstvena umjetnička izvedba svojstvena ovom nezamjenjivom prostoru Trsatske gradine.

Koreografiju potpisuju Martina Laginja i Larisa Štefančić, dok umjetnički tim čine Dolores Bugarin, Martina Laginja, Suzana Novaković, Andrea Šikljan, Larisa Štefančić i Hela Žuljević.

Večer je upotpunjena i zvukovima harfe koju je svirala Marta Ćiković, a na violini je nastupila Anamarija Martinčić. Sljedeće što nas na Gradini očekuje je nastup zbora Hampshire County Youth Band, koji će se održati u ponedjeljak, 31. srpnja s početkom u 21 sat.

Nekoliko fotografija sa spomenutog eventa pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!