FOTO: Plesni parovi pod zvijezdama oduševili publiku @ Ičići

ples_pod_zvijezdama_elio_basan_icici_2014

Plesni parovi pod vodstvom Elia Bašana izveli su latinoameričke plesove sambu, rumbu, jive, cha-cha-cha i paso doble. Veliku fotogaleriju s ‘plesa pod zvijezdama’ pogledajte na ovom linku

Ičići – Samba, rumba, jive, cha-cha-cha i paso doble plesao se ‘pod zvjezdanim nebom’ ove srijede u Ičićima. Naime, u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići, kulturno zabavna manifestacija ”Dancing Stars” privukla je veliki broj znatiželjnika koji su došli pogledati atraktivne plesne parove i uživati u njihovoj interpretaciji latinoameričkih plesova.

ples_pod_zvijezdama_elio_basan_icici_2014_1

– Drago nam je što u Ičićima, sada već drugu godinu zaredom, postoji publika koja prati ovu izvedbenu umjetnost. Parovi su izveli latinoameričke plesove, koji su uvijek atraktivni i lokalnom stanovništvu, ali isto tako turistima i svim ostalim znatiželjnicima. Ovaj događaj ima svoju dinamiku razvoja, kao što je to slučaj sa svim sadržajima koji imaju potencijala postati tradicionalnima, tako da iz godine u godinu može biti samo atraktivniji. Posebnost ovoj predstavi plesnih parova bila je laser rasvjeta i svjetlosni efekti, koji du dodatno oduševili goste, istaknula je Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići.

Veliku fotogaleriju s ‘plesa pod zvijezdama’ pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!