FOTO: Počelo 24. ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu, danas na rasporedu finala @ Matulji

Jučer je održano natjecanje kroz skupine, a danas od 10 sati na rasporedu su finala po grupama – ženska liga te 1. i 2. liga. Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg natjecanja pogledajte na ovom linku

Matulji – 24. ekipno prvenstvo Hrvatske u pikadu koje je počelo jučer u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani, okupilo je više od 600 natjecatelja podijeljenih u 93 ekipe.

Jučer je održano natjecanje kroz skupine, a danas od 10 sati na rasporedu su finala po grupama – ženska liga te 1. i 2. liga. Kako stoji u objavi na stancima Hrvatskog pikado saveza, ekipno PH vrhunac je pikado sezone.

Ukupno 338 ekipa je kroz ligaška natjecanja u svojim županijama krenulo u sezonu s primarnim ciljem da izbore pravo nastupa na državno prvenstvu. Tako su se u Matuljima našle najbolje ekipe iz ukupno 15 županijskih pikado saveza koje se bore za naslove državnih prvaka, i to u tri ranga. Kod seniora uz nastup po 24 ekipe u svakom rangu te u konkurenciji seniorki gdje će se buduće prvakinje Hrvatske tražiti između 21 ekipe.

Organizator natjecanja je Pikado klub DM iz Matulja. Veliku fotogaleriju s jučerašnjeg natjecanja pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net