FOTO: Počelo natkrivanje četvrtog teniskog terena – igranje tenisa u zatvorenom prostoru kreće uskoro @ Opatija

tenis_klub_opatija_natkrivanje_terena_2015_nikola_pilic

– Tlocrtna veličina dvorane je 36 x 16,5 metara, a visina u sljemenu iznosi 7,5 metara. Trajanje i korištenje ove zajedničke investicije ugovorena je na 15 godina, a najvažnije za klub je dogovor da će djeca u trenažnom procesu besplatno koristiti dvoranu svih 7 dana u tjednu po 4 sata dnevno, koliko i Pilić koristi za svoje potrebe, istaknuo je Miloš Vrenc, tajnik Tenis kluba Opatija. Nekoliko fotografija s terena pogledajte na ovom linku

Opatija – Zajednička investicija teniskog velikana i legende Nikole Pilića i tenis kluba Opatija, nakon skoro godinu dana papirnatih priprema, krenula je s realizacijom! Naime, zahvaljujući velikom razumijevanju gradskih i županijskih službi, teniska dvorana je realnost, a nedavno je počelo natkrivanje četvrtog teniskog igrališta lakom konstrukcijom.

tenis_klub_opatija_natkrivanje_terena_2015_nikola_pilic_2

– Za tjedan dana gledanje u nebo u iščekivanju kiše biti će prošlost! Lijepa konstrukcija, koju je projektirala i izradila slovenska firma, uklopit će se u ambijent teniskog kluba Opatija. Tlocrtna veličina dvorane je 36 x 16,5 metara, a visina u sljemenu iznosi 7,5 metara. Trajanje i korištenje ove zajedničke investicije ugovorena je na 15 godina, a najvažnije za klub je dogovor da će djeca u trenažnom procesu besplatno koristiti dvoranu svih 7 dana u tjednu po 4 sata dnevno, koliko i Pilić koristi za svoje potrebe. Svi ostali termini korištenja su komercijalni, uz pravo prvenstva korištenja članova tenis kluba Opatija, dok će preostali termini biti ponuđeni tržištu. Nakon isteka Ugovora, naš Klub ima pravo prvokupa dvorane po građevinskoj vrijednosti u tom trenutku. Bilo je puno papirnatih prepreka, neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, ali uz pomoć svih uspjelo se u realizaciji jedne dobre ideje! Upornost i ustrajnost gospodina Pilića isplatila se! A što naš Klub, teniski sport i cijeli kraj dobiva ovom investicijom, bilo je vidljivo već u ovih godinu dana koliko je teniski as stanovnik našega grada, istaknuo je Miloš Vrenc, tajnik Tenis kluba Opatija.

Nekoliko fotografija s terena pogledajte na ovom linku

tenis_klub_opatija_natkrivanje_terena_2015_nikola_pilic_1

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!