FOTO: Počeo 8. Liburnija futsal cup @ Opatija

Rezultate dosad odigranih susreta provjerite u nastavku teksta, a nekoliko fotografija koje smo sinoć snimili možete pogledati na ovom linku

Opatija – Osmo izdanje tradicionalnog novogodišnjeg malonogometnog turnira u organizaciji MNK Gorovo otvoreno je prošle srijede, a prvu pobjedu upisala je ekipa Maxbet koja je slavila protiv Sušaka rezultatom 3 : 0.

Liburnija futsal cup okupio je 24 ekipe koje će se natjecati do nedjelje kada su predviđeni finalni susreti. Osim seniorskog djela turnira, ove godine će se isto tako već tradicionalno održati i FUTSAL MINI 2018., turnir za djevojčice i dječake rođene 2009. godine i mlađe. Turnir će se igrati posljednja dva dana turnira, dakle 6. i 7. siječnja 2018. Svi sudionici bit će nagrađeni peharima i medaljama, a sudjelovanje na turniru je besplatno. Generalni pokrovitelj FUTSAL MINI 2018. je T-shirt and Cap Centar Opatija.

– Svake godine konkurencija je sve snažnija. Na turnir osim najboljih futsal igrača naše regije. dolaze reprezentativci Hrvatske i Slovenije. U skladu s time nastojimo turnir podignuti na viši nivo, pa je tako i novčana nagrada svake godine sve veća. Budući da svi veći turniri u ovom djelu Hrvatske prelaze na sustav mini nogometa, dakle 5 + 1, naš turnir ostaje jedini klasični turnir prema futsal pravilima čime smo uistinu jedinstveni na ovom području, poručuju organizatori.

Rezultati prvog dana Liburnija futsal kupa:
1. Maxbet-Sušak 3-0
2. Forest pub ap. Marin Bribir-Michel team 8-0
3.Merag CB Tin-Maxbet 6-1
4. Futsal pula-Prodent caffe Orsera 0-4
5. Weco pirotehnika-Forest pub ap.Marin Bribir 3-4
6. Prodent caffe Orsera-Izbjeglice[P] 0-0
7. Merag CB Tin-Sušak 2-5
8. Futsal Pula-Izbjeglice 8-2

Rezultati drugog dana Liburnija futsal kupa:
1. Michel team [P]-Weco pirotehnika 3-3
2. CB Tin Delnice-Podhum 7-0
3. Geomarin-Stolarija Istra 1-7
4. Daman-CB Tin Delnice 2-6
5. MNE Veruda-Stolarija Istra 1-3
6. Daman-Podhum 9-2
7. Geomarin-MNE Veruda 5-9

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!