FOTO: Počeo Lovran Music Festival – Prvu subotu obilježili mališani, jam session i večernji party @ Lovran

lovran_music_festival_2015_dnd_elek_2

U zabavnom djelu popodnevnog programa mališanima su na raspolaganju bile igre te su imali priliku upoznati se s raznim glazbenim instrumentima. Bubanj je bio najtraženiji instrument koji su mališani htjeli isprobati, dok je za bas i gitaru vladao nešto manji interes. Nekoliko fotografija koje smo snimili u Lovranu pogledajte na ovom linku...

Lovran – Prošle subote održana je prva, od tri najavljene večeri, premijernog izdanja Lovran music festivala. Naime, tijekom mjeseca svibnja, u prostorijama Društvenog doma Lovran održat će se Lovran Music Festival obilježen raznim kulturnim i supkulturnim događanjima.

lovran_music_festival_2015_dnd_elek

Prvo druženje održano je prošle subote, a tijekom festivala, koji je humanitarnog karaktera prikupljat će se sredstva za štićenike Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić-Mažuranić.

Festival su otvorili mališani iz Društva ”Naša Djeca” interaktivno-edukativnim aktivnostima za djecu i mladež pod nazivom ”Putovanje Euroforumaša”. Na druženju su djeca pisala poruke odraslima, ali i sudjelovala u raznim interaktivno – edukativnim aktivnostima za građane kojima su volonteri dijelili kovčežiće Euroforumaša s tiskanim materijalima čime se želi doprinijeti povećanoj promociji Konvencije UN-a o pravima djece i edukaciji odraslih o dječjim pravima te širenju ideje mira i kulture sudjelovanja i ostvarivanje tih vrijednosti u lokalnoj sredini. U zabavnom djelu popodnevnog programa mališanima su na raspolaganju bile igre te su imali priliku upoznati se s raznim glazbenim instrumentima. Bubanj je bio najtraženiji instrument koji su mališani htjeli isprobati, dok je za bas i gitaru vladao nešto manji interes.

lovran_music_festival_2015_dnd_elek_4

Uvod u večernji program napravili su članovi novooformljenog benda ‘Big deal’ laganim jam sessionom, dok su večernji sati donijeli techno party, na kojem su za zabavu bili zaduženi Komar, Jopa, Ignifer i Neecodem.

– Prvi dan je prošao iznad svih očekivanja i stvarno sam zadovoljan s cijelom pričom. Večernji program bio je odlično posjećen, a ekipa dobro pripremljenih DJ-a povela je publiko na izuzetno elektronsko putovanje. Htio bih ponovo istaknut da je festival humanitarnog karaktera te je dio sredstava namijenjen za Dječji Dom Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu. Sa simboličnih 20 kuna uveselit ćete mnoga dječja lica, a pred nama su još dva vikenda rezervirana za druženje, napomenuli su organizatori.

Za subotu, 16. svibnja, uz DJ radionicu zakazano je gostovanje Love Runners Banda, Ane Mihelić te bendova ŠTBK, Krešo i Kisele Kiše te Free Beers For The Punx. Posljednja subota, 23. svibnja donosi Bal umirovljenika, Forest Echoes, zatim glazbenu radionicu sviranja na perkusijama te studentsku večer uz grupu Gali i Big Deal Band.

Nekoliko fotografija koje smo snimili u Lovranu pogledajte na ovom linku...

lovran_music_festival_2015_dnd_elek_1

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!