FOTO Pole dance predstava obilježila Christmas Dynamic party

– Možda to nekima izgleda malo neobično te imaju neke krive predodžbe o ovom sportu, no vrijedi istaknuti da malo muškaraca u fitnesu to uopće može izvesti, istaknula je Tanja Petković i pozvala sve zainteresirane da im se pridruže fitness centru Dynamic u nekom od brojnih programa koje nude.

Opatija – I ove godine održan je Christmas Dynamic party koji je okupio članove i prijatelje fitness centra Dynamic na zajedničkom druženju.

– MI smo veliki zaljubljenici u sport, rekreaciju te promociju zdravog živote koji žele fitnes sport približiti širem krugu ljudi, a da bi se malo zbližili i proveselili svake godine organiziramo Christmas Dynamic party. Na ovom partyJu cure koje se bave pole danceom predstave jedan zanimljiv performans kojim pokažu što cijele godine vježbaju. Naime, ovo je izuzetno teško i naporno. Cure su zaista jake i svaki put nam pripreme nevjerojatan performans. Možda to nekima izgleda malo neobično te imaju neke krive predodžbe o ovom sportu, no vrijedi istaknuti da malo muškaraca u fitnesu to uopće može izvesti, istaknula je Tanja Petković i pozvala sve zainteresirane da im se pridruže fitness centru Dynamic u nekom od brojnih programa koje nude.

error: Content is protected !!