FOTO: Političar otvorio 6. izdanje Festivala neovisnih kazališta @ Opatija

FEN će trajati do 22. listopada, a održavat će se na više lokacija – uz Centar Gevrais, predstave i radionice gostovat će u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer i vrtićima opatijskog područja. Otvorenje 6. FEN-a pratio je i naš fotoreporter, a veliku galeriju možete pogledati na ovom linku.

Opatija – Predstavom „Političar“ zagrebačke produkcije B Glad u kojoj titularnu ulogu nosi Slavko Sobin otvoren je u srijedu navečer u velikoj dvorani centra Gervais 6. Festival neovisnih kazališta (FEN). Komedija nastala po tekstu Ladislava Prežigala, u dramaturgiji i režiji Igora Weidlicha pred publiku je postavila aktualnu priču u zemlji u kojoj se stalno odvijaju neki izbori – Sobin je zanimljivim izvedbama odigrao pet likova koji predstavljaju pet političkih arhetipova u Hrvatskoj, a koji se pokušavaju domoći unosne pozicije…

FEN će trajati do 22. listopada, a održavat će se na više lokacija – uz Centar Gevrais, predstave i radionice gostovat će u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer i vrtićima opatijskog područja. Ukupno je na rasporedu 14 programa – sedam predstava za odrasle, šest za djecu i lutkarska radionica koju će voditi Kruna Tarle, kazališna i likovna umjetnica multimedije.

Otvorenje 6. FEN-a pratio je i naš fotoreporter, a veliku galeriju možete pogledati na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!