FOTO: Porin 2013 – Party u čast Rajka Dujmića @ Galija

porin_party_rajko_dujmic_galija_opatija_2013 (15)

Crvenim tepihom u ”košulji plavoj” su prošetali Aki Rahimovski, Husein Hasanefendžić – Hus, Marijan Brkić Brk, Franko Krajcar, Marko Lazarić, Tarik Filipović, Željko Bebek, Branimir Mihaljević i Mile Kekin, a da odlična atmosfera ne splasne brinuo se Mario Petreković u ulozi voditelja i kostimu milicajca.

Opatija – Tulumom ”Rock me baby” u čast Rajka Dujmića, ovogodišnjeg dobitnika diskografske nagrade Porin za životno djelo, ispunjeni je bar Galija na opatijskom mulu zaplesao i zapjevao u ritmu hitova nekadašnjeg frontmena Novih fosila. Na party za ples i nervni stres stigli su i brojne poznate face s estrade – neki od njih imali su prilike surađivati s Dujmićem, neki su tek poštovatelji njegova lika i djela, a neki su na mul i u Galiju stigli u očekivanju dobre zabave.

porin_party_rajko_dujmic_galija_opatija_2013 (08)

Crvenim tepihom u ”košulji plavoj” tako su prošetali Aki Rahimovski, Husein Hasanefendžić – Hus, Marijan Brkić Brk, Franko Krajcar, Marko Lazarić, Tarik Filipović, Željko Bebek, Branimir Mihaljević i Mile Kekin, a da odlična atmosfera ne splasne brinuo se Mario Petreković u ulozi voditelja i kostimu milicajca.

– Lijepo je što je sve ovo organizirano, puno mi znači to što vidim sva ta lica ovdje. Sve to daje mi dodatne motivacije za rad, pa iako se nagrade za životno djelo dodijeljuju na kraju karijere, osjećam da sam sada u naponu snage, imam puno inspiracije, i svim ovim ljudima, pa i brojnim drugim ljubiteljima moje glazbe, dužan sam ostaviti barem još toliko hitova koliko sam ih imao do sada, kazao je Dujmić koji je na zabavu stigao oko pola noći.

Djelić atmosfere provjerite u našoj foto-galeriji.

[nggallery id=751]

Davor Žic / Liburnija.net