FOTO: Potraga za pisanicama i uskrsni doručak privukli brojne goste u Park Angiolina @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Uskršnji do

Jučerašnjim događanjima u Parku Angiolina pridružila se i tradcionalna izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba na Slatini, koja je privukla poglede brojnih znatiželjnika. Veliku fotogaleriju s doručka i s izložbe oldtimera pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Uskršnji do

Opatija – Tradicionalna kuhana šunka i pogača primamili su brojne posjetitelje jučer u Park Angiolina gdje je u organizaciji Turističke zajednice održan bogat program za Uskrsni ponedjeljak. Usprkos ”sivom nebu”, zabavile su se brojne generacije Opatijaca i njihovih posjetitelja – dok su oni stariji uživali u ukusnom Uskršnjem doručku i glazbenom nastupu koji su priredili Dino Antonić i grupa 4Shades, oni mlađi zabavili su se velikom potragom za čokoladnim pisanicama i ukusnim slatkim darovima koje su dobili od velikih uskrsnih zečeva.

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Uskršnji do

Za razliku od posljednjeg dana trodnevnog uskrsnog vikenda, subota i nedjelja bili su obilježeni lijepim i sunčanim vremenom, idealnim za mnoge održane programe. Tako je u subotu organiziran program nordijskog hodanja kroz povijest Opatije uz stručno vodstvo licenciranih vodiča Kluba za športsku rekreaciju Gorovo, a na sam Uskrs održana su dva koncerta – tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Lovran na terasi hotela Imperial i koncert Kvarteta Mystique na terasi hotela Milenij.

Jučerašnjim događanjima u Parku Angiolina pridružila se i tradcionalna izložba oldtimera u organizaciji Liburnia Classic Cluba na Slatini, koja je privukla poglede brojnih znatiželjnika.

Veliku fotogaleriju s doručka i s izložbe oldtimera pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, TZ grada Opatije, Uskršnji do

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!