FOTO: Potragu za identitetom labuda među pačićima pogledalo je više od 150 gledatelja @ Opatija

predstava_ruzno_pace_2016_opatija_1

Uz pratnju harmonike, ”pokolokovci” su pričom ”Ružno pače” približili djeci tužnu sudbinu pačića koji je bio ismijavan od svoje okoline zbog neuglednog izgleda. Sve što je želio bilo je pronaći mjesto gdje pripada. Nekoliko fotografija s predstave pogledajte n a ovom linku

Opatija – Posljednja ovosezonska pričaonica ”Ružno pače” nastavila je niz rasprodanih predstava u organizaciji Festivala Opatija. U subotu ujutro još je jednom Umjetnički paviljon Juraj Šporer poslužio kao utočište od snažnog vjetra za 150 gledatelja koji su zajedno s Teatrom Poco Loco otključali svijet mašte i poslušali njihovu priču.

predstava_ruzno_pace_2016_opatija

Uz pratnju harmonike, ”pokolokovci” su približili djeci tužnu sudbinu pačića koji je bio ismijavan od svoje okoline zbog neuglednog izgleda. Sve što je želio bilo je pronaći mjesto gdje pripada. Nakon niza avantura, lutanja i očajavanja, svoje mjesto pronašao je među prekrasnim labudovima jer je i on sam bio – labud. Priču prožetu pjesmom pratila je efektnom scenografijom projiciranom putem grafoskopa redateljica Renata Carola Gatica.

– Ovo je bila posljednja pričaonica u sezoni ”Do proljeća u sedam koraka”, ali ne i završetak druženja s Teatrom Poco Loco. Imat ćete prilike pogledati ih već u subotu, 2. travnja, budući da s predstavom ”Pola-pola” gostuju na FEN-u. Zadnji korak do proljeća učinit ćemo u društvu Teatra Naranča, u nedjelju, 20. ožujka u 12 sati u hotelu Adriatic. Nadamo se da ste skupljali ulaznice s prethodnih pričaonica, jer ćemo jednog sretnika na predstavi ”Snjeguljica i sedam patuljaka”, povodom Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade, posebno nagraditi, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.

Nekoliko fotografija s predstave pogledajte n a ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!