FOTO: Povodom 15 godina postojanja Lions Club Lovran nagradio zaslužne članove i sve koji su im pomogli u radu

Lions Club Lovran osnovan je kao udruga 15. travnja 2003. godine, a osnovna namjera osnivača je bila da članovi Kluba svojim volonterskim radom budu od pomoći kako pojedincima tako i zajednici u kojoj žive ili rade. Kako je proteklo obilježavanje pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Lovran – Lions Club Lovran ove godine slavi 15. obljetnicu osnivanja, a visoki jubilej obilježen je proteklog petka svečanošću u restoranu Kvarner na kojoj su uručena priznanja zaslužnim članovima i zahvalnice svima koji su pomogli rad ove agilne udruge.

Priznanjem za 15 godina rada u lovranskim „Lionsima“ nagrađeni su Klaudio Brnečić, Boris Gržin, Leo Jonjić, Eduard Kišić, Tomislav Pintarić i Milorad Stanić.

Zahvalnice za doprinos u radu Lions Cluba Lovran dobili su Srećko Šobot, Borja Kopani, Milovan Šepić, Lions Club Opatija, Općina Lovran, Lions Club Europa Trst, Lions Club Ulm, Komunalac, Restoran Knezgrad, Jan Bernd Urban, Vjekoslav Martinko, Bina Istra, Park prirode Učka i Rotary klub Opatija.
Lions Club Lovran osnovan je kao udruga 15. travnja 2003. godine, a osnovna namjera osnivača je bila da članovi Kluba svojim volonterskim radom budu od pomoći kako pojedincima tako i zajednici u kojoj žive ili rade.

Sredstva prikupljena na ovoj večeri donirat će se potrebitim obiteljima na području općine Lovran. Kako je proteklo obilježavanje pogledajte u velikoj fotogaleriji na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net