FOTO: Povodom proslave 4. rođendana ZTC-a održana modna revija Crno bijeli svijet

modna_revija_crno_bijeli_svijet_ztc_2016_01

Reviju su nosili manekeni i manekenke, ali i poznati Riječani i Riječanke poput Elene Tomeček Zdjelar, Ingrid Divković, Katje Budimčić Sabljar, Vivian Galetta, Antonia Krištofića i Kristine Kolar. Nekoliko fotografija s modne revije pogledajte na ovom linku

modna_revija_crno_bijeli_svijet_ztc_2016_1_01

Rijeka – Prošle subote ZTC Rijeka proslavio svoj 4.rođendan. Povodom rođendana uz zanimljiv i bogat program, održala se i modna revija Crno bijeli svijet, inspirirana istoimenom pjesmom popularne grupe, Prljavo kazalište.

S obzirom da je jedan od glavnih trendova sezone crno-bijelo i da se taj trend odlično uklopio u tematiku ZTC rođendana, modna revija pod nazivom Crno bijeli svijet predstavila nam je najnovije trendove za nadolazeću sezonu.

Revija je imala i humanitarni karakter, a u akciji Čuvajmo vaše dostojanstvo, prikupljala su se sredstva za podršku radu s maligno oboljelima, starima i nemoćnima koji su socijalno ugroženi.
.

modna_revija_crno_bijeli_svijet_ztc_2016_2_01

Reviju su nosili manekeni i manekenke, ali i poznati Riječani i Riječanke poput Elene Tomeček Zdjelar, Ingrid Divković, Katje Budimčić Sabljar, Vivian Galetta, Antonia Krištofića i Kristine Kolar. Za make up se pobrinula Romana Poropat, a za frizure frizerski salon Simple ZTC.

Reviji su prisustvovali brojni Riječani i Riječanke koji nisu krili oduševljenje bogatim i zanimljivim programom Zapadnog trgovačkog centra ZTC. Nekoliko fotografija s modne revije pogledajte na ovom linku

I. M. / PodUčkun.net
Fotografije: Arsen Miletić i Željko Jurešić

error: Content is protected !!