[FOTO] Predivno vrijeme izmamilo brojne šetače, oni najhrabriji su se i okupali…

Što su naši fotoreporteri zabilježili u gorsko / morskom điru provjerite u fotogalerijama…

Volosko – Nije samo Platak danas bio pod opsadom posjetitelja, već je gužva vladala i na opatijskom Lungomareu. I dok su jedni skijali drugi su se odlučili okupati na Tomaševcu ili barem potoćati noge u moru poput naše Marike.

Sjajna geo pozicija na kojoj imamo sreće živjeti i danas je pokazala što nam je sve ‘pod nosom’ te u kakvoj raznolikosti možemo uživati. Osim geo pozicije možemo biti ponosni i na našeg sugrađana Andriju Mohorovičića koji je rođen na današnji dan prije 165 godina.

Naime, dan rođenja jednog od pionira hrvatske znanstvene meteorologije i osobe koje je otkrila Moho sloj, obilježio je HRT u svojim centralnim meteo emisijama, čiju je scenografiju krasila fotografija Mohorovičićeve biste i Velog mula kojega su naši reporteri snimili na zamolbu kolega s Hrvatske radio televizije. Kad smo već kod prognoze vrijedi napomenuti da će radni tjedan početi uz razmjerno hladno vrijeme, na Jadranu i vjetrovito jer će umjerena i jaka bura mjestimice imati i olujne udare. Pritom će uz more prevladavati sunčano, a na kopnu promjenjivo oblačno, poručuju s HRT-a.

Što su naši fotoreporteri zabilježili u gorsko / morskom điru provjerite u fotogalerijama…

Predivno Vrijeme Izmamilo Brojne šetače, Oni Najhrabriji Su Se I Okupali…

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net