FOTO: Predsjednik parlamenta Gruzije David Usupashavili u službenom posjetu Opatiji

predsjednik_parlamenta_gruzije_david_usupashavili_opatija_2015

U obraćanju novinarima, Usupashavili je istaknuo kako je Opatiju za svoj posjet odabrao kako bi ostvario prve korake na aktivnostima suradnje između Hrvatske i Gruzije, te da ga osobito zanimaju informacije o funkcioniranju grada te dugoj tradiciji turizma. Fotogaleriju koju smo snimili prilikom obilaska Opatije pogledajte na ovom linku

Opatija – Predsjednik gruzijskog parlamenta David Usupashvili, nakon prekjučerašnjeg posjeta Zagrebu i sastanka sa čelnim ljudima hrvatske Vlade, boravio je jučer u pratnji svoga tima u Opatiji gdje ga je dočekao gradonačelnik Ivo Dujmić, njegov zamjenik Fernando Kirigin, predsjednik Gradskog vijeća Viktor Peršić te hrvatski veleposlanik u Gruziji Ivan Velimir Starčević.

predsjednik_parlamenta_gruzije_david_usupashavili_opatija_2015_1

U obraćanju novinarima, Usupashavili je istaknuo kako je Opatiju za svoj posjet odabrao kako bi ostvario prve korake na aktivnostima suradnje između Hrvatske i Gruzije, te da ga osobito zanimaju informacije o funkcioniranju grada te dugoj tradiciji turizma.

Jedan od čelnih ljudi Gruzije istaknuo je kako se njegova zemlja sprema postati dio Europe, te da u tom procesu želi učiti od Hrvatske, ali i ponuditi svoja iskustva. Naglasio je i kako ga je Opatija oduševila te da se namjerava vratiti ”u privatnom aranžmanu”.

Fotogaleriju koju smo snimili prilikom obilaska Opatije pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net