FOTO: Predstava ‘Bjutiful Merika’ oduševila publiku @ Rukavac

predstava_bjutiful_merika_rukavac_2014_udruga_domoljub (2)

Podsjetimo, ‘kozja trilogija’ počela je predstavom ‘V Rukavac ni po kozu’, zatim je prošle godine predstavljena ‘Koze diši prč’, dok je preksinoć zaokružena najnovijim uratkom ‘Bjutiful Merika’. Veliku fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Rukavac – Posljednja predstava iz ‘kozje trilogije’ pod nazivom ‘Bjutiful Merika’ premijerno je izvedena preksinoć u sklopu ovogodišnje Petrove. Kao i posljednje dvije godine, prepuno gledalište svjedočilo je izvrsnoj predstavi koja je publiku, vratila neka prošla vremena.

predstava_bjutiful_merika_rukavac_2014_udruga_domoljub (1)

– Oduševljeni smo posjetom, a iskreno, ovoliki broj gledatelja nismo očekivali. Ovo je očit dokaz, da se ljudima dopada ovo što radimo, ali i da nam se publika konstanto povećava što nas izuzetno veseli. Svi komentari koje smo čuli po završetku predstave bili su izuzetno pozitivni, što nam je ujedno i poticaj za daljnji rad, kazala je Marijana Kalčić Grlaš uime dramske sekcije Udruge Domoljub 1909.

U predstavi glume Danijela Lipić, Marijana Kalčić Grlaš, Nina Dukić, Heli Kinkela Zrinšćak, Dean Maslić, Sali Slavić Stupac i Barbara Sokačić Dukić, režiju uz glumce potpisuje Alfred Šaina, dok je scenografiju pripremila Kristina Kinkela.

Podsjetimo, ‘kozja trilogija’ počela je predstavom ‘V Rukavac ni po kozu’, zatim je prošle godine predstavljena ‘Koze diši prč’, dok je preksinoć zaokružena najnovijim uratkom ‘Bjutiful Merika’.

Nedjeljno druženje u Rukavcu završilo je druženjem uz Mustafe, a veliku fotogaleriju koju smo snimili pogledajte na ovom linku…

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!