FOTO Predstava Gola u kavezu oduševila publiku u punom Amfiteatru @ Matulji

U predstavi kroz osobne sudbine tri žene progovaraju o temama koje tište žene današnjice te o univerzalnim problemima suvremenog društva međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije,prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu…

Matulji – Program Matuljskih ljetnih večeri nastavljen je sinoć, kada je krcatom amfiteatru odigrana zanimljiva predstava kazališta Moruzgva – Gola u kavezu. Ovu duhovitu melodramu autorice Olje Runjić o tri prijateljice i njihovim ljubavnim problemima režirao je Ivan Leo Lemo, dok su sav svoj raskošni talent matuljskoj publici predstavile Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić. Una je u vezi s oženjenim muškarcem i ne želi imati djecu, Nina je uhvatila muža u preljubu i trudna je, dok je Tanja razvedena i ne može imati djecu. Predstava ‘Gola u kavezu’ tematizira, polemizira i analizira majčinstvo i to iz vizure ženskog straha.

Stvarno nam je bilo super. Publika je bila divna, a ovo mjesto nas posebno inspirira, istaknule su glumice po završetku predstave.

Večerašnji program namijenjen je djeci neposredno prije početka školske godine.

– Najbolji način da se ljetni praznici zaokruže je koncert, a publiku će raspjevati i rasplesati „Kišni razdraganci“- Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta. Moram napomenuti da će se dječji koncert Kišni razdraganci održati s početkom u 19 sati vremenu primjerenom za najmlađe. Svi programi imaju slobodan ulaz uz uobičajenu napomenu o poštivanju propisanih epidemioloških mjera, dodala je Šebalj.

FOTO Predstava Gola U Kavezu Oduševila Publiku U Punom Amfiteatru @ Matulji

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!