FOTO: Predstava ‘Ljubav na prvi pogled’ ispunjenu dvoranu osvojila ‘na prvo gledanje’ @ Opatija

predstava_ljubav_na_prvi_pogled_2015_opatija_1

Pred gotovo pet stotina gledatelja ova su dva lika u predstavi prema tekstu Fadila Hadžića maestralno odigrali Matija Prskalo i Zijad Gračić, u zanimljivoj kazališnom događanju koje su na opatijskoj pozornici postavili Satiričko kazalište Kerempuh i Kazališna grupa Lectirum iz Zagreba. Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Opatija – Ona je Marija Trkulja Gazivoda, žena u najboljim godinama koja svog trećeg supruga traži putem malih oglasa. On je Kosta Bandula, šarmantni i slatkorječivi trgovac ”otprije poznat policiji”. Zajedno su ispunjenoj dvorani hotela Adriatic otkrili ”Ljubav na prvi pogled” i zauzvrat zaslužili naizgled beskonačan aplauz i uzvike odobravanja.

predstava_ljubav_na_prvi_pogled_2015_opatija

Pred gotovo pet stotina gledatelja ova su dva lika u predstavi prema tekstu Fadila Hadžića maestralno odigrali Matija Prskalo i Zijad Gračić, u zanimljivoj kazališnom događanju koje su na opatijskoj pozornici postavili Satiričko kazalište Kerempuh i Kazališna grupa Lectirum iz Zagreba.

Neizostavna porcija muško-ženskih odnosa začinjena nizom komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera opatijsku je publiku osvojila ”na prvo gledanje”, postavši tako možda i najveći hit ovogodišnje sjajne proljetne kazališne sezone Festivala Opatija, u kojoj je vladao golem interes za sve predstave. Drugačije ne bi trebalo biti niti sljedećeg petka, 27. ožujka, kada na Svjetski dan kazališta dolazi najdugovječnija predstava na svijetu, ”Stilske vježbe” s izvrsnim duetom Lele Margitić i Pere Kvrižića.

Fotogaleriju s predstave pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!