VIDEO, FOTO: Predstave matuljske osnovne škole i Društva naša djeca zabavile goste u sportskoj dvorani @ Matulji

zvoncic_trazi_srecu_predstava_osnovna_skola_matulji_bozicna_setemana

Danas je za djecu najvažniji dan Božićne šetemane, jer u 17.30 uz spektakularan doček stiže Djed Božićnjak. Dočeku će u 17 sati prethoditi ”Dobra ruka”, darivanje prvašića od strane Općine Matulji kojim se prisjećamo starog običaja darivanja najmlađih za vrijeme božićnih blagdana u našem kraju. Veliku fotogaleriju drugog dana Božićne šetemane pogledajte na ovom linku

zvoncic_trazi_srecu_predstava_osnovna_skola_matulji_bozicna_setemana_1

Matulji – Protekla tri dana matuljska školska sportska dvorana bila je ispunjena dječjim smijehom, veseljem i aplauzima – nakon predstave odgajateljica Dječjeg vrtića Matulji koju je pratila i promocija novog kalendara, u srijedu je održana predstava ”Zvončić traži sreću” osnovne škole Dr. Andrija Mohorovičić. Recitacijama, glumom, pjesmom i plesom školarci su zabavili roditelje i svoje kolege, a jučer su se plesno-scenskim spektaklom ”Začarana šuma” predstavili mali kreativci Društva Naša djeca Matulji.

Danas je za djecu najvažniji dan Božićne šetemane, jer u 17.30 uz spektakularan doček stiže Djed Božićnjak. Na trgu ispred općinske zgrade dočekat će ga djeca i roditelji, uz glazbeni nastup ”Kvarteta djedica Gradskog orkestra Labin” kao plesne koreografije ”Prvih riječkih Mažoretkinja”.

zvoncic_trazi_srecu_predstava_osnovna_skola_matulji_bozicna_setemana_2

Doček će voditi Patuljak iz začarane šume, a Djedica će donijeti hrpu darova. Biti će tu veliki vatromet, vreća slatkiša, Djed će osobno primati pisma i želje za poklone ispod kućnoga bora ,a svi mališani imat će prilike slikati se sa Djedicom tijekom večeri. Odmah nakon dočeka Djed Božićnjak vodit će djecu na predstavu ”Vrtuljak” Teatra Oz koja će se održati u dvorani u 18:30 sati.

Dočeku će u 17 sati prethoditi ”Dobra ruka”, darivanje prvašića od strane Općine Matulji kojim se prisjećamo starog običaja darivanja najmlađih za vrijeme božićnih blagdana u našem kraju.

Veliku fotogaleriju drugog dana Božićne šetemane pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!