FOTO: Predstavljen Trgovački centar Slatina @ Opatija

Trgovački centar Slatina - pogled iz Vasanske

Trgovački centar Slatina – pogled iz Vasanske

Menadžment tvrtke Fides Brko d.o.o. trenutačno je u pregovorima sa svjetski poznatim brandovima koji su iskazali interes za najam prostora u novom Trgovačkom centru. S obzirom na široki interes, uvjereni smo kako će stanovnici Opatijske rivijere, ali i svi njihovi gosti rado posjećivati novootvoreni centar čije se otvorenje planira u lipnju 2014. godine.

Opatija – Otvaranjem Trgovačkog centra Slatina Opatija dobiva novi urbani identitet. Poslovni centar osmišljen je kako bi svim stanovnicima liburnijskog područja, ali i njihovim gostima ponudio nove sadržaje, a tako i proširio opatijsku turističku ponudu.

trgovacki_centar__slatina_opatija_logo

U srpnju 2013. godine otvorena je prva garaža u gradu Opatiji, smještena na adresi M.Tita 166, s kapacitetom 350 parkirnih mjesta razvijenih na 6 etaža. Otvorenjem Garaže Slatina riješen je dugogodišnji problem nedostatka parking mjesta u Opatiji. Trgovački centar Slatina nalaziti će se na istoj adresi, smješten na gornjim etažama objekta u kojem se nalazi i sama garaža.

Projekt Trgovačkog centra Slatina osmislio je renomirani arhitektonski ured Kap4 iz Zagreba vodeći se ne samo idejom funkcionalnosti, već idejom estetike tako da se po nalogu investitora, tvrtke Fides Brko d.o.o. pri izradi projekta nastojalo čim bolje uklopiti u arhitektonsko i prirodno okruženje.

trgovacki_centar__slatina_opatija_1

Objekt, koji se prostire na 4.200 četvornih metara prostora u cjelosti će biti realiziran upošljavanjem domaćih tvrtki i njihovih zaposlenika. Vrijednost Trgovačkog centra biti će 19.5 milijuna kuna, što zajedno s troškovima izgradnje garaže Slatina iznosi 54,5 milijuna kuna, čime se ova investicija svrstava među najveće privatne projekte realizirane proteklih godina na čitavoj Opatijskoj rivijeri.

Otvaranjem Trgovačkog centra Slatina planira se zaposliti osamdeset do stotinu ljudi.

Menadžment tvrtke Fides Brko d.o.o. trenutačno je u pregovorima sa svjetski poznatim brandovima koji su iskazali interes za najam prostora u novom Trgovačkom centru. S obzirom na široki interes, uvjereni smo kako će stanovnici Opatijske rivijere, ali i svi njihovi gosti rado posjećivati novootvoreni centar čije se otvorenje planira u lipnju 2014. godine, kako bi svim našim gostima u nadolazećoj sezoni pružili dodatni razlog za posjet, a tako i proširili ponudu čitave destinacije, posebice u kišnim danima.

trgovacki_centar__slatina_opatija_2

Podsjetimo, obitelj Brko u protekla se dva desetljeća pokazala kao jedan od najvećih ulagača u opatijski turizam, nastojeći proširiti turističku ponudu grada, uvijek nastojeći goste u Opatiju privući ne samo suncem i morem, već i zabavnim sadržajima koji postaju sve važniji razlog turističkih dolazaka.

Također, uz planiranje novih investicija u proširenje postojeće ponude, s čijom će se realizacijom započeti odmah po dovršenju Trgovačkog centra Slatina, obitelj Brko upravlja zabavno-ugostiteljskim centrom, hotelima Savoy i Galeb te odnedavno i garažnom Slatina.

Izgled budućeg trgovačkog centra možete pogledati na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!