FOTO: Predstavljena knjiga ‘Šumski dječak’ autora Vanje Vlahovića @ Lovran

Vanja Vlahović i Marko Žele

Vanja Vlahović i Marko Žele

Osim promocije knjige ‘Šumski dječak’ iste večeri održana je promocija novog video spota “Trebišćanske frajlice” šumskog teatra ‘Teatar Perunika’ uz projekciju fotografija i čitanje ulomaka multimedijalne tvorevine “Putovanje Svemirom” autora Nikice Karasa te otvorena poezija “Svjetlo i šest boja duge”. Kako je protekla ova zanimljiva večer pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Vanja Vlahović sa Šumskim dječakom

Vanja Vlahović sa Šumskim dječakom

Lovran – Galerija ‘Kuća lovrasnkega guca’ nedavno je ugostila vrlo emotivnu promociju knjige ‘Šumski dječak’ autora Vanje Vlahovića.

– Ovo je večer u kojoj se prezentiramo kao umjetnici, a umjetnost je život. Zato je ovo jedan razlog da se nađemo i podijelimo tu umjetnost života, a upravo o tome nam govori ova knjiga u kojoj ćemo naći svakoga od nas. Zato ova knjiga potpisana je od autora koji je poslužio kao kanal, ali govori jednu istinu koja je puno opširnija od njegovog imena i prezimena, kazao je Marko Žele u samom uvodu.

– Priča govori o povezanost između svih živih bića, o povezanosti između bilja, životinja i ljudi, o raju u kojem smo nekada živjeli i kojeg imamo zadatak opet ostvariti ovdje na zemlji. Mi i generacije koje dolaze, kazao je autor knjige Vanja Vlahović uz napomenu da je za iznimne ilustracije zaslužna Dijana Radielović.

Nikica Karas

Nikica Karas

– Ova knjiga se napisala kroz mene. Pisala je moja ruka, ali ja vjerujem da je netko drugo to pisao. Sama inspiracija za pisanje knjige bio je moj posvojeni sin koji je posvojen s osam godina te kao i većina posvojene djece on je mislio da ne vrijedi ništa, jer je bio ostavljen i zato sam napisao knjigu o dječaku kojeg otac pronalazi pod hrastom u šumi, napomenuo je Vanja Vlahović.

Glazbeni uvod u ovu zaista posebnu večer napravili su Marko Žele i Nikica Karas, dok je nekoliko riječi ispred općine Lovran prisutoj publici uputio Božidar Spasojević. Osim spomenute promocije iste večeri održana je promocija novog video spota šumskog teatra – Teatar Perunika – “Trebišćanske frajlice” uz projekciju fotografija i čitanje ulomaka multimedijalne tvorevine “Putovanje Svemirom” autora Nikice Karasa te otvorena poezija “Svjetlo i šest boja duge”.

Kako je protekla ova zanimljiva večer pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

promocija_knjige_vanja_vlahovic_marko_zele_lovranski_guc_2016_sumski_djecak_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!