FOTO: Predstavljena Opatija bajna

opatijo_bajna_smOpatija – Na internetskoj stranici Opatijobajna.net odnedavno se može pronaći najnoviji opatijski portal, koji su osmislili i pokrenuli opatijski oporbeni vijećnici Nikica Pažin, Rajko Hlanuda, Roman Cvek, Jan Bernd Urban, Marko Orešković, Sandi Kršanac i Igor Puž.
Stranica će donositi osvrte na opatijsku političku zbilju, odnosno – pogled iz drugog kuta, onog oporbenog.
– Ovo je portal koji pripada svim Opatijcima. Kroz njega želimo pokazati i reći nešto što nije pronašlo svoj prostor u ostalim medijima koji djeluju na opatijskom području, i približiti se građanima informacijom koja će prikazati stvarno stanje stvari, odnosno dati prostora i drugoj strani političke scene. Mediji nam ne ostavljaju dovoljno prostora da kažemo sve što mislimo da je potrebno objasniti građanima – list “Opatija” političko je glasilo vladajućih koje uglavnom prati rad gradonačelnika, a Novi list nacionalna novina koja ne može pokriti sve ono što bismo mi htjeli, rekao je jučer Nikica Pažin na prezentaciji portala “Opatijo bajna”.
Uz tim, u kojem su pokretači i urednici portala, osnovicu ove inicijative čini ”ekipa” koju čine svi simpatizeri i poklonici ove stranice.
– Javljajte nam se i komentirajte nas, postavljajte pitanja našim vijećnicima koja će oni postavljati na sjednici, a ako je potrebno i u Skupštini Primorsko-goranske županije. Nastojati ćemo se prema svakom Vašem upitu odnositi kao prema potencijalno značajnom za čitav grad, s pažnjom koju mu možda vlast iz bilo kojeg razloga ne posvećuje. Bit ćemo ”čičak“ za one na vlasti, ”savjest“ za one čija opcija ne vlada ili barem ”glas razuma“ za većinu. Čitav projekt neće i ne može uspjeti bez Vas: bez Vaših prijedloga o čemu da istražujemo i pišemo, bez Vaših komentara jesmo li ”pogodili“ temu. ”Vi i mi zajedno“- to bi mogla biti formula uspjeha ovog portala, ali dugoročnije gledano i promjena u Opatiji na toliko očekivano bolje, poručili su inicijatori portala.
opatijo_bajna_prezentacija-6
opatijo_bajna_prezentacija
opatijo_bajna_prezentacija-1
opatijo_bajna_prezentacija-2
opatijo_bajna_prezentacija-3
opatijo_bajna_prezentacija-4
opatijo_bajna_prezentacija-5
Nikola Cvjetović
Foto: David Kurti

error: Content is protected !!