FOTO: Predstavom 'Sanja sánja' obilježen Dan općine Matulji


Priredbom u povodu Dana Općine Matulji, zahvaljujemo, izražavamo i uzvraćamo ljubav svima koji nas podržavaju: roditeljima, obiteljima, vijećnicima, načelniku i donačelnicima, stručnim službama Općine.
Brešca – Povodom proslave Dana općine Matulji, učenici i profesori Osnovne škole Drago Gervais iz Brešce, izveli su predstavu ‘Sanja sánja’.
Prema literarnim predlošcima tekstove je prilagodila, obradila i napisala učiteljica Brigita Kinkela, program su vodile učenice Nevia Stanić i Itty Vuković, uz sudjelovanje zbora, dramsko recitatorskih skupina i čakavčića, dok su za uređenje ambijenta bile zadužene likovne grupe.
– Naši talentirani učenici i njihove vrijedne voditeljice pripremili su prekrasnu priredbu u kojoj smo uživali, čestitam i zahvaljujem. Svi smo pridonosili na različite načine, a posebno zahvaljujem onima koji su postavili ovu divnu scenu. Priredbom u povodu Dana Općine Matulji, zahvaljujemo, izražavamo i uzvraćamo ljubav svima koji nas podržavaju: roditeljima, obiteljima, vijećnicima, načelniku i donačelnicima, stručnim službama Općine, kazala je ravnateljica Dijana Pažin.
Na samoj predstavi uz učenike i roditelje prisustvovao je u načelnik Općine Matulji Mario Ćiković kao i predsjednik općinskog vijeća Željko Grbac.
– Vjerujem da ćemo i nadalje ostvarivati dobru suradnju, da ćete nas podržavati, kao i do sada, u našim aktivnostima, projektima, opremanju i održavanju objekata. Mi u školi zalagat ćemo se da odgovornim, kvalitetnim radom postižemo uspjehe na svim područjima i da budemo na ponos roditeljima i Općini Matulji, dodala je ravnateljica Dijana Pažin.
[nggallery id=46]
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Kamern Ventin / Art film

error: Content is protected !!