FOTO: Premijerni nastup Dellboysa ‘razvalio’ Old school pub @ Opatija

dellboys_old_school_pub_opatija_2016_1_01

Rani radovi rock’n’rolla, legende countrya, ali i recentni izvođači postali su dio repertoara Dellboysa, a sviranje originala koji su u našim krajevima puno poznatiji po prepjevima (Tulsa time, Seven Spanish angels, Hey baby, che passo) dodatno daju draž samom nastupu. Djelić atmosfere koje je zabilježio naš fotoreporter možete pogledati na ovom linku

dellboys_old_school_pub_opatija_2016_4_01

Opatija – Dugoočekivani premijerni nastup Dellboysa opravdao je sva očekivanja njihove vjerne publike pristigle iz svih krajeva Liburnije.

Uz svoj ofriškani repertoar predstavili su i novog člana benda, basistu Marka Sučića, a tri odsvirana seta po petnaestak pjesma nisu bila dovoljna već su na traženje publike odsvirali i tri bisa frenetično zaključivši svoj prvi koncert.

Sanjin Štanc (gitara, vokal), Zoran Kik (harmonika, vokal), Adriano Staraj Fliper (bubanj, vokal) i Bojan Brnčić (klavijatura, vokal) uz već spomenutog Sučića na premijernom nastupu odradili su odličan posao, brišući sitne sviračke i vokalne nedostatke iznimnom energijom te zanimljivo koncipiranim repertoarom, koji podosta odskače od ostalih cover bandova s naših prostora.

dellboys_old_school_pub_opatija_2016_2_01

Rani radovi rock’n’rolla, legende countrya, ali i recentni izvođači postali su dio repertoara Dellboysa, a sviranje originala koji su u našim krajevima puno poznatiji po prepjevima (Tulsa time, Seven Spanish angels, Hey baby, che passo) dodatno daju draž samom nastupu. U svakom slučaju pred ekipom iz Dellboysa je svijetla budućnost što se tiče klupskih svirki i sve većeg broja obožavateljica.

– Od srca vam hvala što ste došli u ovolikom broju te pjevali i plesali s nama. Hvala moramo reći i Borotu Rakamariću na strpljenju i požrtvovnom radu s kamerom, veliko hvala i Damiru Tomiću na odličnom soundu te jednoj i jedinoj Suzani Modrić koja nam je omogućila ovaj koncert. Nadamo se da ste se zabavili barem kao mi, a mi smo se stvarno zabavljali, poručili su Dellboysi nakon koncerta.

Djelić atmosfere koje je zabilježio naš fotoreporter možete pogledati na ovom linku

dellboys_old_school_pub_opatija_2016_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!