FOTO: Premijerom predstave ‘Jubav je jubav’ počelo obilježavanje Dana Općine @ Matulji

predstava_ljubav_os_drago_gervais_bresca_2014 (7)

Pred brojnom publikom u matuljskom Hangaru, dramska grupa pod vodstvom Tamare Broznić Škalamera i školski zbor pod vodstvom Ivane Marčelje premijerno su izveli zabavnu komediju u pet slika za koju je tekst napisao Zvonko Turak.

Matulji – Predstavom ”Jubav je jubav ” uključila se i Osnovna škola ”Drago Gervais” Brešca u obilježavanje Dana Općine Matulji. Pred brojnom publikom u matuljskom Hangaru, dramska grupa pod vodstvom Tamare Broznić Škalamera i školski zbor pod vodstvom Ivane Marčelje premijerno su sinoć izveli zabavnu komediju u pet slika za koju je tekst napisao Zvonko Turak.

predstava_ljubav_os_drago_gervais_bresca_2014 (10)

U glavnim ulogama našli su se Itty Vuković, Nevia Stanić, Nina Manola Čoholić, Mihaela Kalčić, Karlo Klanac, Mateo Prelčić, Adrijan Ružić, Inge Juričić, Andre Medvedić, Ana Iskra te Erica Kalčić, solističke dionice otpjevali su Adrijan Ružić, Stella Glavić, Nina Gregorović i Erica Kalčić, a u plesnoj pratnji nastupili su Nevia Stanić, Nina Jurčić, Nicole Juričić i Antonio Ružić.

– Jubav – nikad ne znaš od kuda će prit i kako će finit. Saka je – jena štorija. Jenu su van Jenu su van večeras povedeli, kantali i tancali naši školani. Puno jubavi i smeha oteli smo van dat večeras, tako zahvalit sen dragen juden matujske općini, a posebno našen roditeljon na brige i jubavi ku primamo. Naša deca su puno ur provevala glumit, kantat i tancat, kazala je ravnateljica škole Diana Pažin, zahvalivši Općini na sredstvima koja izdvaja za rad škole, posebice za financiranje produženog botavka koji je prvi puta uveden ove godine.

Fotoglaleriju možete pogledati na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net