FOTO: Prepuna Ljetna uživala u iznimnom koncertu Đorđa Balaševića @ Opatija

Fina lagana stvar bila je prva pjesma s kojom je koncert otvoren, a nakon nje redali su se brojni hitovi iz Đoletove dugogodišnje karijere, ali i neke nove pjesme – Unikatna, Mala vidra s Begeja i Stih iznad svih. Veliku fotogaleriju koju ćemo uskoro dopuniti pogledajte na ovom linku

Opatija – Nakon pet godina izbivanja s opatijske pozornice, ‘Panonski mornar u pratnji mangupa’ ponovo je razgalio mnogobrojnu publiku koja je pristigla iz svih krajeva Lijepe naše na Ljetnu pozornicu.

Fina lagana stvar bila je prva pjesma s kojom je koncert otvoren, a nakon nje redali su se brojni hitovi iz Đoletove dugogodišnje karijere, ali i neke nove pjesme – Unikatna, Mala vidra s Begeja i Stih iznad svih. U svom prepoznatljivom stilu publici je prepričavao brojne dogodovštine koje ga vežu uz Opatiju, ali i crtice iz brojnih situacija – poput snimanja dueta sa Zvonkom Bogdanom – koji nikada nije snimljen. Također, najavio je i povratak u veljači sljedeće godine u Sarajevo, kako bi obilježio 20 godina od svog prvog poslijeratnog koncerta u glavnom gradu BiH.

Ilona, RIngišpil, Portret života mog, Virovitica, Korzo, Ćeletova pesma, Lepa protinu kći, Olivera, Buba Erdeljan, Neki novi klinci, Miholjsko leto, Devojka sa čardaš nogama, Sin jedinac, Marina, D mol, Ne volem i brojne druge pjesme otpjevao je Balašević u pratnji odličnog benda te tamburaša u nešto više od četiri sata koncerta. Sam kraj svirke obilježile su Bože, Bože, Slovenska i Odlazi cirkus kojom je zaključen koncert u na Ljetnoj pozornici.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!