FOTO: Prepuna terasa hotela Kvarner uživala u nastupu Zorice Kondže @ Opatija

zorica_kondza_terasa_hotela_kvarner_2016_2_01

Osim pjesama koje su joj obilježile karijeru Zorica se predstavila s nekoliko obrada stranih evergreena, a kako je protekla večer u kojoj se mediteranski temperament susreo s modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

zorica_kondza_terasa_hotela_kvarner_2016_4_01

Opatija – Mnogobrojni Opatijci i njihovi gosti nedavno su imali prilike uživati u vrhunskom glazbenom programu koji je održan na terasi hotela Kvarner u sklopu koncertnog serijala “Remisens Summer’.

Treći koncert u nizu donio je nastup Zorice Kondže, jedne od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica, koja u svojoj bogatoj karijeri nije podlijegala glazbenim trendovima već je ustrajala na visoko podignutoj kvalitativnoj ljestvici, u što se uvjerila brojna publika koja je imala prilike poslušati njezin nastup.

zorica_kondza_terasa_hotela_kvarner_2016_1_01

U pratnji izvrsnog banda izvela je u dva seta pregršt hitova koji su joj obilježili karijeru od samih početaka u grupi Stijene preko brojnih festivalskih uspješnica koje je ostvarila u proteklom umjetničkom radu. Duhovita komunikacija s publikom između pjesama te evociranje uspomena prilikom najave istih, dodatno su dali draž samom nastupu koji je od početka bio iznimno dobro prihvaćen od strane publike. Kako je protekla večer u kojoj se mediteranski temperament susreo s modernim žanrovima poput soula, bluesa i rock and rolla provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Koncerte u kolovozu otvara zajednički nastup sopranistice Antonele Malis te tenor-baritona Đanija Stipaničeva koji je zakazan za 5. kolovoza u 21 sat. Prisutnu publiku i goste glazbenici će počastiti vječnim hitovima i evergreenima, a ulaz je slobodan.

zorica_kondza_terasa_hotela_kvarner_2016_3_01

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!