FOTO: Prigodni koncert Martine Majerle ‘Božić je…’ zagrijao dlanove publike na Ljetnoj pozornici @ Opatija

martina_majerle_koncert_bozic_je_ljetna_pozornica_opatija

Klizalište na Ljetnoj pozornici jučer je doživjelo svoj posljednji dan, a ispraćaj ”Ledene čarolije” obogaćen je disko-atmosferom uz program ”Groznica subotnje večeri”. Atmosferu s koncerta Martine Majerle provjerite u našoj foto-galeriji.

Opatija – Prigodnim božićnim koncertom ”Božić je…” Martina Majerle unijela je blagdansku atmosferu u program Ledene čarolije na Ljetnoj pozornici. Mlada opatijska pjevačica nastupila je u večernjim satima na sam Božić, izvevši uz gitarističku pratnju koloplet poznatih božićnih napjeva i hitova popularne glazbe vezanih uz blagdansko razdoblje, a publika koja se okupila oko klizališta nagradila ju je aplauzima koji su često ”grijali dlanove” stotinjak slušatelja zanimljivog koncerta.

martina_majerle_koncert_bozic_je_ljetna_pozornica_opatija_1

Klizalište na Ljetnoj pozornici jučer je doživjelo svoj posljednji dan, a ispraćaj ”Ledene čarolije” obogaćen je disko-atmosferom uz program ”Groznica subotnje večeri”.

Sličan repertoar publiku koja se 31. prosinca zatekne pod ogromnom disko-kuglom na Ljetnoj pozornici očekuje i na dočeku Nove godine, na kojem će glazbu ludih sedamdesetih i osamdestih birati DJ Šajeta i DJ Luca Montecchi.

Atmosferu s koncerta Martine Majerle provjerite u našoj foto-galeriji.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!