FOTO: Prigodnim druženjem predstavljen rad umjetnika ateljea ‘Mala soba’ @ Volosko

mala_soba_atelier_volosko_happening_2014_01

U ateljeu stvaraju i izlažu svoje radove pa ako imate sreće možete ih zateći kako stvaraju neko novo umjetničko djelo koje može krasiti i zidove vašeg doma. Što smo zabilježili u ‘Maloj sobi’ i na vološćanskoj placi provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

mala_soba_atelier_volosko_happening_2014_1_01

Volosko – Atelje ‘Mala soba’ u Voloskom djeluje nešto više od godinu dana, a jučer je po prvi put svoja vrata otvorio široj javnosti. Pet mladih umjetnika – Tanja, Lorena, Vedran, Gloria i Bruna, jučer su u popodnevnim satima predstavili svoj rad uz prigodno druženje. Kako su se okupili i kako je sve započelo, ispričala nam je Tanja Prodan u nekoliko rečenica.

– Bilo jednom jedno malo Volosko. U tom malom Voloskom jedan mali atelje. U tom malom ateljeu bila je jedna mala Tanja, pa joj se pridružila prijateljica Lorena da skupa rade. I tako je prošla godina dana. Onda je prišal mačak Vedran da slika, svira i stvara s njima. Nije im bilo dosta – pozvali su još dva gosta. Crnokosu Brunu i plavokosu Gloriu. Pa sad čujte dalje našu štoriju. Slikamo, crtamo, izrađujemo, scenografiramo i svašta nešto je još u planu, istaknula je Tanja.

mala_soba_atelier_volosko_happening_2014_2_01

U ateljeu stvaraju i izlažu svoje radove pa ako imate sreće možete ih zateći kako stvaraju neko novo umjetničko djelo koje može krasiti i zidove vašeg doma.

U fotogaleriji na ovome linku možete ‘baciti oko’ i vidjeti njihove prekrasne radove, a ako vam se nešto svidi možete ih kontaktirati na slijedeće brojeve telefona: Tanja Prodan (091 191 2804), Lorena Žuvić (091 152 8934), Vedran Ružić (091 584 5733), Gloria Dragičević (095 911 7254) i Bruna Tomšić (091 583 0593).

Serena Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!