FOTO: Prigodnim programom i gastro ponudom za grupu francuskih turista svečano inaugurirano novoobnovljeno lovransko kino

knezgrad_kino_sloboda_lovran_otvorenje_folklorni_ansambl_zora_kokonic_bozak_turisti_2016_9_01

Osim bogate trpeze, za goste iz Francuske pripremljen je prigodan program uz animir glazbu za koju je bio zadužen Kokonić, članovi Folklornog ansambla Zora predstavili djelić bogatstva hrvatske folklorne baštine. Veliku fotogaleriju koju smo snimili prilikom inauguracije lovranskog kina pogledajte na ovom linku

knezgrad_kino_sloboda_lovran_otvorenje_folklorni_ansambl_zora_kokonic_bozak_turisti_2016_7_01

Lovran – U organizaciji turističke agencije B.O.Z.A.K. international iz Ičića i restorana Knezgrad svečano je inaugurirano novoobnovljeno lovransko kino Sloboda.

– Dugogodišnji partneri iz Francuske ‘Voyages Jean-Marie Estienney’ realiziraju putovanja u Hrvatsku već deset godina, s posebnim naglaskom na Opatijsku rivijeru. Gosti koji su večeras s nama smješteni su u hotelu Excelsior u Lovranu, a mi smo im kao domaćini pripremili prigodni program i gastro ponudu koju je realizirala ekipa restorana Knezgrad i njihov chef Boris Mihovilić, kazao nam je Zlatko Božac iz tvrtke B.O.Z.A.K. international.

knezgrad_kino_sloboda_lovran_otvorenje_folklorni_ansambl_zora_kokonic_bozak_turisti_2016_3_01

Osim bogate trpeze, za goste iz Francuske pripremljen je prigodan program uz animir glazbu za koju je bio zadužen Kokonić, članovi Folklornog ansambla Zora predstavili djelić bogatstva hrvatske folklorne baštine, dok je vrhunac večeri bilo rezanje torte s tekstom ‘Bon apetit a vous’.

– Ovim programom htjeli smo predstaviti novouređeni prostor lovranskog kina Sloboda koji smo iznajmili za ovu priliku, obzirom da smo na natječaju uzeli u najam šank unutar kina, kazao nam je Luciano Hlanuda iz restorana Knezgrad.

Osim kulturno-zabavnog programa prostor se potencijalno može koristiti za kongrese, vjenčanja i slične aktivnosti kroz komercijalni zakup dvorane, dok se za gastronomski dio brine provjerena ekipa iz restorana Knezgrad.

Veliku fotogaleriju koju smo snimili prilikom inauguracije lovranskog kina pogledajte na ovom linku

knezgrad_kino_sloboda_lovran_otvorenje_folklorni_ansambl_zora_kokonic_bozak_turisti_2016_1_01

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net