FOTO: Primanje za odlikaše i učenike generacije – Najuspješniji školani nagrađeni za svoj trud @ Matulji

U školama je održana i svečana podjela svjedodžbi, a sve te aktivnosti zabilježili smo u našoj fotogaleriji koju možete pogledati na ovom linku

Matulji – Prigodnim svečanim aktivnostima obilježen je nedavni završetak školske godine u Matuljima, pa je načelnik Općine Mario Ćiković u društvu zamjenice Eni Šebalj primio najuspješnije školarce iz Osnovne škole „Drago Gervais“ Brešca i Osnovne škole „Dr. Andrija Mohorovičić“ Matulji i nagradili ih za uloženi trud – učenicima generacije pripalo je po 400 kuna, a odlikašima koji su taj uspjeh zadržali svih osam godina po 300 kuna.

U matuljskoj osnovnoj školi učenicima generacije proglašeni su Luka Ružić i Dari Stipanić, a u breškoj su tu čast zaslužili Andre Medvedić i Filip Juračić. Osam godina odličnog uspjeha zabilježili su Nino Drpić, Lucija Milohnić, Leonarda Rajć, Ivana Radetić, Viktor Smokvina, Tara Turak, Amber Zembo, Niko Živanović, Luka Ružić, Filip Vranješ, Dario Stipanić, Natali Radovič, Mila-Eva Lukanović iz OŠ „Dr. Andrija Mohorovičić“ i Erik Franjković, Ana Iskra, Nensi Ivaničić, Filip Juračić, Andre Medvedić, Mateo Potočnik i Dino Turak iz OŠ „Drago Gervais“.

Najboljim razredom u matuljskoj školi proglašen je 5. a s prosjekom svih ocjena od visokih 4,78, dok je u breškoj školi najuspješniji 7. razred čiji su učenici imali prosjek od 4,15. Najbolji razredi nagrađeni su s iznosom od po 3.000 kuna koji mogu utrošiti na organizaciju izleta po izboru.

U školama je održana i svečana podjela svjedodžbi, a sve te aktivnosti zabilježili smo u našoj fotogaleriji koju možete pogledati na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi