FOTO: Programom ‘1000 svijeća na Gradini’ otvorena manifestacija 10. Ljeto na Gradini

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka

Osim samog razgledavanja posjetitelji su mogli uživati i u zvukovima harfe u izvođenju Diana Grubišić Ćiković, plesnim pokretima skupine Ri Dance te u vokalnim izvedbama Nikoline Tomljanović uz pratnju Damjana Brnića na gitari. Veliku fotogaleriju s otovrenja pogledajte na ovom linku

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka_3

Rijeka – U jedinstvenom ambijentu Trsatske gradine, održano je otvorenje jubilarnog 10. Ljeta na Gradini s jedinstvenom konceptualno – tematskom manifestacijom pod nazivom ‘’1000 svijeća na Gradini“, temeljena na scenskom oplemenjivanju jedinstvenog ambijentalnog prostora.

Ova originalna manifestacija održana je prilikom otvaranja 9. Ljeta na Gradini i opravdala je sva očekivanja, odnosno bila je najposjećenija manifestacija od svih održanih manifestacija u sklopu prošlogodišnjeg Ljeta na Gradini.

Manifestacija je bila koncipirana na način da se posjetitelje provelo kroz jedinstven prostor srednjevjekovnog kaštela gdje su na različitim lokacijama mogli uživati u različitim prezentacijama svijeća.

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka_1

Osim samog razgledavanja posjetitelji su mogli uživati i u zvukovima harfe u izvođenju Diana Grubišić Ćiković, plesnim pokretima skupine Ri Dance te u vokalnim izvedbama Nikoline Tomljanović uz pratnju Damjana Brnića na gitari.

Posebno atraktivna bila je instalacija u izvedbi službenog partnera manifestacije PC Grupe: svijeća sa 1000 plamenova, tako da je ove godine na manifestaciji ponovno bilo 1000 svijeća, ali s 2000 upaljenih plamenova.

Ulaznice za sve manifestacije mogu se kupiti u pretprodaji od 01.07. u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr.

Veliku fotogaleriju s otovrenja pogledajte na ovom linku

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka_4

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: Borna Ćuk

error: Content is protected !!