ERSTE AD

FOTO: Prometna nezgoda iznad Črnikovice prekinula promet kroz Volosko

prometna_nezgoda_volosko_crnikovica_12_04_2015

Nezgoda se dogodila kada je vozač osobnog automobila, koji je na sreću lakše ozlijeđen, izgubio kontrolu nad vozilom i ‘sletio’ preko zidića na zelenu površinu između dvije ceste, neposredno iznad plaže Črnikovica. Fotogaleriju ove neobične prometne nezgode pogledajte na ovom linku

prometna_nezgoda_volosko_crnikovica_12_04_2015_1

Volosko – Obzirom na mnogobrojne upite koje smo primili na redakcijski mail, ali i na uznemirenost građana i posjetitelja Voloskog zbog upaljenih rotacijskih svjetala interventnih službi, saznali smo da se na djelu prometnice Obala Frana Supila dogodila prometna nezgoda.

U večernjim satima, u ulici Obala Frana Supila, iznad plaže Črnikovica, dogodila se prometna nezgoda koja je uznemirila mnoge mještane Voloskog. Nezgoda se dogodila kada je vozač osobnog automobila, koji je na sreću lakše ozlijeđen, izgubio kontrolu nad vozilom i ‘sletio’ preko zidića na zelenu površinu između dvije ceste, neposredno iznad plaže Črnikovica. Prema neslužbenim informacijama koje smo saznali na samom mjestu događaja, vozaču osobnog automobila je pozlilo te je isti izgubio kontrolu nad vozilom. Promet na navedenom djelu prometnice bio je prekinut, a po odlasku naše ekipe dežurne službe krenule su s micanjem istog.

Fotogaleriju ove neobične prometne nezgode pogledajte na ovom linku

prometna_nezgoda_volosko_crnikovica_12_04_2015_2

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!