FOTO Proširena ponuda Miće butige Kantunić – Novi okusi torti, narudžbe za van i kremšnite po akcijskoj cijeni

Mušterije su jako zadovoljne s asortimanom i kolačima, koji idu super, a trenutno nam je kremšnita ponovo na akciji po cijeni od 5,99 kuna, istaknuli su iz tvrtke Radnik Opatija.

Matulji – Novootvorena mića butiga Kantunić, koja se nalazi u samom centru Matulja, na adresi Trg maršala Tita 1, od nedavno je proširila svoju ponudu torti, kolača i krema u čaši, a uvedene su i narudžbe torti koje možete preuzeti u bilo kojoj Radnikovoj trgovini.

– Čokoladna rapsodija, cheesecake, kikiriki, mango, damska, jabuka, pistacio i čokolada te Ferrero i voćna torta dostupne su u našim trgovinama, kao i katalog za narudžbe. Također, sve navedene torte mogu se naručiti na 051/228644 ili na 051/291110 te preuzeti u nekoj od naših trgovina. U ponudi imamo i tri vrste kreme u čaši – tiramisu, limun – čokoladu i jagodu, a s obzirom na doba godine, uz Mađaricu, imamo i dvije vrte kolača od maruna – Marunić i marun kocku. Mušterije su jako zadovoljne s asortimanom i kolačima, koji idu super, a trenutno nam je kremšnita ponovo na akciji po cijeni od 5,99 kuna, istaknuli su iz tvrtke Radnik Opatija.

Otvorenje Kantunića svojevrsni je iskorak u poslovanju tvrtke Radnik Opatija s obzirom na to da su po prvi put u svojoj dugogodišnjoj povijesti u asortiman uvrstili i slastice iz vlastite proizvodnje.

– Naša tvrtka do sada nije bila prepoznata kao proizvođač kolača već isključivo po pekarskom asortimanu. U posljednjih godinu dana dolaskom novog slastičara proširili smo asortiman slastica koje proizvodimo s vrhunskim sastojcima. Također, u mićoj butigi Kantunić imamo i pakirani asortiman – novi kruh vegan grains bez kvasa i brašna sa smanjenim udjelom glutena, zatim kuglofe, kore za kremšnite, makovnjače, orehnjače, grisine. Kruh nam dolazi u dvije ture, a uz bogat izbor kruha imamo i ono po čemu smo prepoznatljivi, a to je Mediteran i Filon. Također, htjeli smo pojačati i suhomesnati asortiman, tako da u ponudi imamo i vrhunski mortadelu iz Italije po odličnoj cijeni, zatim Roko pršut Pivka, proizvode od Pisiniuma, Gavrilovića te veliki izbor sireva. U Kantuniću imamo i topli dio, gdje svako jutro pečemo friške kroasane, ružice, bureke.., dodali su iz tvrtke Radnik Opatija.

–Želja nam je da se isprofiliramo kao mjesto u kojem naručiš kolače ili rezerviraš tortu te ju poneseš kući kad se zaželiš slatkog odnosno da sve vrste proslava ili posebnih trenutaka budu zaslađeni našim slasticama, dodali su iz tvrtke Radnik te napomenuli da se nadaju kako će Kantunić postati mjesto u kojem Matuljcima počinje dan.

Radno vrijeme miće butige Kantunić je svakodnevno od 7 do 19, subotom od 7 do 14, a nedjeljom od 7 do 12 sati. Također, torte i kolače možete i naručiti na telefon miće butige Kantunić  051/501615. Što sve nudi mića butiga Kantunić pogledajte u velikoj fotogaleriji u nastavku…

Proširena Ponuda Miće Butige Kantunić – Novi Okusi Torti, Narudžbe Za Van I Kremšnite Po Akcijskoj Cijeni

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Foto: David K. / Foto Luigi

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net