FOTO: Proslavljeno 200. izdanje ‘Domaćeg kantunića’ velikim humanitarnim eventom

Željko i Nina @ Saršoni

Željko i Nina @ Saršoni

Voditeljskom dvojcu, Nini Dukić Srok i Željku Đeriću, u njihovom terenskom studiju, pridružili su se mnogi gosti koji su uveličali ovaj veliki jubilej. Druženje u Saršonima imalo je i humanitarnu ‘crtu’ te su prikupljene su brojne potrepštine kao i donacije za socijalnu samoposlugu. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Koktelsi

Koktelsi

Saršoni – Velikim humanitarnim eventom održanim ispred konobe ‘Feniks’ proslavljeno je 200. izdanje popularne emisije Domaći kantunić, koja se svake nedjelje emitira na valovima Domaćeg radija.

Voditeljskom dvojcu, Nini Dukić Srok i Željku Đeriću, u njihovom terenskom studiju, pridružili su se mnogi gosti koji su uveličali ovaj veliki jubilej. Paralelni program koji se odvijao na ‘dva kolosijeka’ – iz terenskog studija u konobi Feniks i s bine postavljene ispred konobe – mnogobrojnom slušateljstvu na 90,3 Mhz donio je pregršt zabave i pozitivne atmosfere.

ZT band

ZT band

Red pozdrava i poruka, red glazbe iz studija pa red čestitanja bilo je začinjeno odličnom svirkom mnogobrojnih prijatelja Nine i Željka. Svoje glazbeno umijeće i talent za rasplesat okupljenu publiku pokazali su grupa Insula, vokalna skupina Yamas, Koktelsi, Antonio Krištofić, Duško Jeličić, ZT Band, Lady Luna, Darko Đekić, Mali s velikim bend, Tamara Brusić, Ivana Marčelja, Elio Pisak, Jozefina i Trio rio te duo Aledory.

Druženje u Saršonima imalo je i humanitarnu ‘crtu’ te su prikupljene su brojne potrepštine kao i donacije za socijalnu samoposlugu, obzirom da se fažol iz velike padele prodavao po promotivnoj cijeni od 20 kuna.

Event je organizirao Domaći radio zajedno s partnerima, a to su konoba Feniks, Prijatelji TZ općine Viškovo, Zlatna vrbnička žlahtina, Pert d.o.o. i dBoki.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Grupa Yamas

Grupa Yamas

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!