FOTO Prve prave pripreme za trenera Rožmana: ‘Želim gladne igrače, želim igrače koji će ginuti za ovaj klub’ @ Rijeka

Usprkos porazu u zaostaloj utakmici protiv Dinama, trener „bijelih“ kazao je kako je kraj prošle polusezone rezultatski bio pozitivan.

Rijeka – Nogometaši Rijeke danas su prvi puta u 2020. godini izašli na nogometni teren, krenule su pripreme za drugi dio nogometne sezone. Treneru Simonu Rožmanu, koji je prije nekoliko mjeseci na klupi bijelih zamijenio Igora Bišćana, ovo su prve prave pripreme s momčadi i prilika da se dodatno zbliži s igračima.

– Bit će male promjene u trenažnom procesu, imat ćemo puno rada, puno novih informacija i morat ćemo biti strpljivi da to sve usvojimo. Igrači su već navikli da samo radom mogu doći do onoga što klub od njih očekuje. Želimo gladne igrače, želimo igrače koji će ginuti za ovaj klub, Mislim da to ekipa koja je ovdje okupljena, vidim da su oni za to spremni, rekao je Rožman.

Usprkos porazu u zaostaloj utakmici protiv Dinama, trener „bijelih“ kazao je kako je kraj prošle polusezone rezultatski bio pozitivan.

– Mislim da je kraj polusezone bio dobar, to je neki put na kojem ćemo raditi. Puno stvari još treba ispraviti na terenu, ali ja i stožer dat ćemo sve svoje znanje i energiju i napraviti sve da bismo bili čim bolji, zaključio je Rožman.

Nogometaši Rijeke Počeli S Pripremama Za Drugi Dio Sezone

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!