FOTO: Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu okupilo više od 260 boraca @ Opatija

U opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković okupilo se preko 260 boraca iz cijele Hrvatske, mečevi su trajali skoro do 22 sata, a tijekom poslijepodnevnih sati postavljeno je čak i četvrto borilište. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Opatija – Preko 260 boraca iz 60 klubova iz cijele Hrvatske nastupilo je na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu održanom 14. travnja u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković u organizaciji Opatija Fight Cluba i Kickboxing saveza PGŽ-a. Borbe su se odvijale istovremeno na tri borilišta u čak četiri discipline – low kick juniori, point fighting stariji kadeti, light contact juniori i kick light seniori, a najuspješniji natjecatelji su glavni kandidati za sastav reprezentacije juniora koji će krajem ljeta nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Italiji te seniora koje ove jeseni čeka Europsko prvenstvo u Mariboru i Bratislavi.

Na svečanom otvaranju prisutne natjecatelje, trenere, suce i gledatelje pozdravili su predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić, zamjenik gradonačelnika Grada Opatije Emil Priskić, predsjednik Sportskog saveza Grada Opatije Fernando Kirigin i u ime domaćina predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.

Predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić iskazao je zadovoljstvo što se ova državna prvenstva i ove godine održavaju u Opatiji te zaželio svim sudionicima puno uspjeha i sportske sreće te ih pozvao na fair play. Predsjednik SSGO-a Fernando Kirigin pohvalio je rad Opatija Fight Cluba te im čestitao na dobivanju domaćinstva državnih prvenstava.

Borci OFC-a osvojili su četiri medalje – Kristian Kolaj zlato, Mia Vurdelja srebro te Tomislav Tomljenović i Isidora Đebnar broncu. Nekoliko fotografija s natjecanja pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!