FOTO: Prvi samostalni koncert Antonele Doko raspjevao Ljetnu pozornicu @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Koncert Jelena Doko

Osim koncerta, jučer je u sklopu Ledene čarolije održana i predstava Teatra Naranča ”Bim & Bom” o o dva smiješna klauna koji na sebi svojstven način pokušavaju djeci prikazati priču o Crvenkapici. Veliku fotogaleriju s Ljetne pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Pre

Opatija – Antonela Doko održala je jučer na Ljetnoj pozornici svoj prvi solistički koncert. Mlada kastavska pjevačica nastupila je u sklopu programa Ledene čarolije, te usprkos mladosti i činjenici da joj je tek 17 godina, svojim glasom očarala posjetitelje ovog opatijskog ”zimskog vrta”.

Iznimne vokalne sposobnosti, nevjerojatna karizma i komunikativnost, ojačana vrhunskim bendom, zajamčile Opatijcima odličan provod, a Antonela je tom prigodom predstavila i svoj novi singl, prigodno nazvan ”Božić”. Zahvaljujući toj pjesmi, ali i ranijem hitu ”Ta ljubav” s kojim je Antonela briljirala na festivalu u Švedskoj, mlada pjevačica trenutačno ima čak 2 ulaza na ljestvici 40 najslušanijih hrvatskih pjesama.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Koncert Jelena Doko

Osim koncerta, jučer je u sklopu Ledene čarolije održana i predstava Teatra Naranča ”Bim & Bom” o o dva smiješna klauna koji na sebi svojstven način pokušavaju djeci prikazati priču o Crvenkapici. No, veliki problem nastaje kad shvate da nemaju kostim vuka i onda se pokušavaju izvući na sve moguće načine samo da dođu do kraja predstave s obzirom da su došli čak iz daleke Rusije igrati predstavu za publiku.

Brojni mališani i njihovi roditelji uživali su na izvedbi ove predstave, a atmosferu s Ljetne i ova dva događanja provjerite u velikoj foto-galeriji.
Danas, u nedjelju 11. prosinca u 17 sati održat će se radionoca za djecu stariju od 6 godina Božićne lanterne koju izvodi Kreativni atelier ArtMašina iz Rijeke. Uz malo mašte, spretnosti i puno veselja, djeca će na radionici obične staklenke pretvarati u čarobne svjetiljke – lanterne. Svi potrebni materijali bit će dostupni na radionici koja je u potpunosti besplatna. Maksimalan broj polaznika je 15, a prijave su još u tijeku.

Nakon radionice, posjetitelje Ledene čarolije, u nedjelju, 11. prosinca 2016. u 19 sati, zagrijavat će DJ Bobo. Iza ovog dječjeg lica i imena krije se mudra duša koja vam donosi hitove znane i starom i mladom. Veliku fotogaleriju s Ljetne pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Pre

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net