FOTO: Prvi samostalni koncert Davida Danijela oduševio ispunjenu Kristalnu dvoranu @ Opatija

David Danijel

David Danijel

Dvosatni nastup nazvan ‘‘Chiamami ancora mmore’‘ Danijel je otvorio istoimenom pjesmom, pobjednicom Sanrema otprije nekoliko godina, a završio možda i najpoznatijom talijanskom kanconom, popularnom ‘‘Volare’‘ u kojoj su mu se na pozornici pridružile i tri njegove gošće – Zdenka Kovačiček, Lidija Percan i Nevia Rigutto. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

Opatija – Mladi i talentirani opatijski pjevač održao je svoj prvi samostalni koncert u nedjelju navečer u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner, koja je za ovu priliku bila ispunjena doista do posljednjeg mjesta.

david_danijel_samostalni_koncert_kristalna_dvorana_opatija_kvarner

Dvosatni nastup nazvan ‘‘Chiamami ancora mmore’‘ Danijel je otvorio istoimenom pjesmom, pobjednicom Sanrema otprije nekoliko godina, a završio možda i najpoznatijom talijanskom kanconom, popularnom ‘‘Volare’‘ u kojoj su mu se na pozornici pridružile i tri njegove gošće – Zdenka Kovačiček, Lidija Percan i Nevia Rigutto.

Tijekom večeri one su se predstavile s po jednom skladbom, a postepeno se broj ljudi na pozornici uvećavao – dok je u početnom dijelu Danijel pjevao na matricu, na kraju se oko njega formirao bend uz dvojicu gitarista, basistu i bubnjara. I publika se uključivala u glazbeni program, ponekad pljeskom, ponekad i vokalnom potporom, a posebice u pjesmama ‘‘Cuore Matto’‘ i ‘‘A far l’amore comincia tu’‘ koje su bile vrhunac vrlo zabavne večeri.

– Jako smo zadovoljni, mislim da je sve prošlo i iznad očekivanja. Publika je vrlo dobro reagirala, svi su kazali da im je vrijeme vrlo brzo prošlo, što znači da je koncert bio zanimljiv i dinamičan, kazao je nakon nastupa David Danijel.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

david_danijel_samostalni_koncert_kristalna_dvorana_opatija_kvarner_1

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!