FOTO: Publika oduševljena Božićnom priredbom opatijskih osnovnoškolaca

bozicna_priredba_os_rikarda_katalinica_jeretova_2014

U programu su sudjelovali školski zbor ‘Mići vrapčići’, recitatorska skupina mlađih razreda, plesna skupina, Mali čakavčići, glazbene-scenske skupine ‘PŠ Ičići’ i PŠ ‘Veprinac’, lutkarska skupina, zbor produženog boravka i RIS plesni studio Ivone Brnelić. Nekoliko fotografija s priredbe pogledajte na ovom linku

Opatija – Sinoć je u prepunoj dvorani Grand hotela Adriatic održana ‘Božićna priredba’ osnovne škole Rikarda Katalinića Jeretova.

bozicna_priredba_os_rikarda_katalinica_jeretova_2014_1

Svojom kreativnošću, plesom, pjesmom, glumom i recitacijom učenici su nas uveli u nadolazeće blagdane, a svi prisutni njihov trud nagradili su velikim pljeskom. U programu su sudjelovali školski zbor ‘Mići vrapčići’, recitatorska skupina mlađih razreda, plesna skupina, Mali čakavčići, glazbene-scenske skupine ‘PŠ Ičići’ i PŠ ‘Veprinac’, lutkarska skupina, zbor produženog boravka i RIS plesni studio Ivone Brnelić.

Ispred ulaza u dvoranu učenici iz produženog boravka pripremili su razne božićne ukrase, poput prigodnih čestitki, kuglica i anđelića, s kojima će mnogi ukrasiti svoje domove. Velike pohvale ‘pobrale’ su i učiteljice koje su svojim predanim i vrijednim radom pripremile mališane za ovu Božičinu predstavu.

Nekoliko fotografija s priredbe pogledajte na ovom linku

S. Calderara / PodUčkun.net

error: Content is protected !!