FOTO: Publika ovacijama ispratila Jacquesa Houdeka i Renatu Sabljak @ Terasa hotela Milenij

koncert_renata_sabljak_jacques_houdek_2015

Trosatni koncert Jacquesa Houdeka i Renate Sabljak publika na terasi Milenija sinoć je nagradila iskrenim ovacijama i višeminutnim pljeskom te insistirala na bisu tijekom kojega su gotovo svi gosti terase ustali i zajedno sa Jacquesom i Renatom zapjevali ‘Time of my life’. Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

koncert_renata_sabljak_jacques_houdek_2015_1

Opatija – Trosatni koncert Jacquesa Houdeka i Renate Sabljak publika na terasi Milenija sinoć je nagradila iskrenim ovacijama i višeminutnim pljeskom te inzistirala na bisu tijekom kojega su gotovo svi gosti terase ustali i zajedno sa Jacquesom i Renatom zapjevali ‘Time of my life’.

Nakon prošlotjedne fantastične posvete swingu ovaj četvrtak goste terase Milenija domaćin Jacques Houdek poveo je na glazbeno putovanje svijetom i zajedno sa svojom posebnom gošćom pripremio poseban repertoar neponovljivih i nezaboravnih melodija iz cijeloga svijeta – od romantičnih balada, francuskih šansona, talijanskih kancona i drugih antologijskih skladbi.

koncert_renata_sabljak_jacques_houdek_2015_3

Kao i na svakom koncertu do sada terasa Milenija bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a veliki broj obožavatelja i prolaznika u predivnom trosatnom koncertu uživao je i sa obalnog šetališta. Odlično raspoloženi Jacques publiku je u ugodnu i lijepu večer uveo predivnom baladom ‘The Impossible Dream’ svog pjevačkog uzora Luthera Vandrossa kojega često zove i svojim ‘Bogom glazbe’.

Nevjerojatan talent Jacquesove posebne gošće Renate Sabljak većini gostiju poznat je iz njenih zapaženih nastupa u mjuziklima kazališta ‘Komedija’, posebno posljednje uloge u hrvatskoj inačici najpoznatijeg svjetskog mjuzikla ‘Mamma Mia’, a svojim sinoćnjim energičnim solo interpretacijama i duetima s izvanrednim Jacquesom publiku je jednostavno očarala. Dvoje glazbenika jednostavno su se stopili, nizali su se ‘Vivo per lei’, ‘Parlami d’amore Mariú’, ‘You raise me up’, ‘I will always love you’, ‘Heroe’, ‘Champs Elysees’, ‘A whole new world’…

koncert_renata_sabljak_jacques_houdek_2015_2

Publika ih je u stopu pratila tijekom gotovo svake skladbe, a nakon izvedbe posljednjih dviju, ‘Neka cijeli ovaj svijet’ iz mjuzikla ‘Jalta, Jalta’ i ‘Time to say goodbye’, bilo je jasno da ih neće tako lako pustiti s pozornice. Trosatni koncert Jacquesa Houdeka i Renate Sabljak publika na terasi Milenija sinoć je nagradila iskrenim ovacijama i višeminutnim pljeskom te insistirala na bisu tijekom kojega su gotovo svi gosti terase ustali i zajedno sa Jacquesom i Renatom zapjevali ‘Time of my life’.

Veliku fotogaleriju s koncerta pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!