[FOTO] Puhački orkestar Lovran i KUD Učka priredili Božićnu harmoniju

Za kraj, orkestar i zbor su zajednički izveli Cohenovu Hallelujah, uz solisticu Karlu Pupis i pratnju zbora.

Matulji – Što se dogodi kad svoje snage udruže najbolji matuljski zbor i najbolja lovranska glazba? Božićna harmonija, naravno! Naziv je to koncerta koji je održan ove nedjelje u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani u organizaciji KUD-a Učka, kao njihov doprinos adventskih događanjima na prostoru općine. A da bi koncert bio još bolji, u goste su pozvali udrugu iz susjedstva – Puhački orkestar Lovran.

Bogat koncertni program započeo je zbor odabirom hrvatskih i svjetski poznatih božićnih pjesama, a lovranski puhači nastavili su selekcijom uspješnica pop, rock, latin i evergreena. Oba dirigenta – Boris Mohorić i Saša Matovina, izvukli su najbolje iz svojih ekipa: u nekoliko izmjena izvedeno je desetak skladbi, sve popraćene velikim aplauzom prisutnih gledatelja.

Za kraj, orkestar i zbor su zajednički izveli Cohenovu Hallelujah, uz solisticu Karlu Pupis i pratnju zbora.

Osim uvoda u prazničko raspoloženje, ovaj koncert je i uvod u 2022. godinu koja će za obje udruge biti slavljenička. KUD Učka naredne godine slavi 60 godina od osnutka, a Puhački orkestar Lovran 110 godina od prvog nastupa. I od jednih i od drugih možemo očekivati još puno odličnih nastupa!

Organizatori iz KUD-a Učka se zahvaljuju općini Matulji na pokroviteljstvu i Primorsko-goranskoj županiji na pomoći!

Puhački Orkestar Lovran I KUD Učka Priredili Božićnu Harmoniju

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net