FOTO: Punkerska večer Lovran Music Festivala razdrmala lovranski Dom kulture

stbk_kreso_kislele_kise-free_beers_for_the_punx_lovran_music_festival_2015

U poslijepodnevnim satima odrađen je edukativni dio događanja, odnosno DJ radionica koja je izazvala velik interes kod mlađih generacija zaljubljenika u glazbu, a u glazbenom su dijelu koncerte ”otprašili” Love Runners Band, Ana Mihelić i bendovi ŠTBK, Krešo i Kisele Kiše te Free Beers For The Punx. Veliku fotogaleriju s punk večeri pogledajte na ovom linku

stbk_kreso_kislele_kise-free_beers_for_the_punx_lovran_music_festival_2015_1

Lovran – Druga večer Lovran Music Festivala, glazbeno-edukativnog događanja s humanitarnom notom budući da je njegov prihod namijenjen štićenicima lovranskog Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić-Mažuranić, sinoć je u punk-ritmu ”razdrmala” Društveni dom Lovran koji je okupio velik broj ljubitelja ”buke” i dobrog provoda.

U poslijepodnevnim satima odrađen je edukativni dio događanja, odnosno DJ radionica koja je izazvala velik interes kod mlađih generacija zaljubljenika u glazbu, a u glazbenom su dijelu koncerte ”otprašili” Love Runners Band, Ana Mihelić i bendovi ŠTBK, Krešo i Kisele Kiše te Free Beers For The Punx.
.

stbk_kreso_kislele_kise-free_beers_for_the_punx_lovran_music_festival_2015_2

– Završio je i drugi dan festivala, hvala Ani i Loverunners-ima za više nego ugodno popodne uz odličnu glazbu, hvala bendovima što su priredili pravu štalu kakva priliči ovakvim događanjima i naravno još jednom veliko hvala svima koji su pokazali humanitarni karakter i na bilo koji način prisustvovali ovom događaju, poručili su organizatori.

Treća i posljednja subota ovog događanja održat će se 23. svibnja, i donosi Bal umirovljenika, Forest Echoes, zatim glazbenu radionicu sviranja na perkusijama te studentsku večer uz grupu Gali i Big Deal Band.

Veliku fotogaleriju s punk večeri pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!