FOTO: Pusna štala va Štale na Staroj pošte – Odlična fešta uz pravi domaći štimung @ Permani

No, nije se pjevalo i plesalo samo u Štali, već i u prostoru restorana Stara pošta u kojem su atmosferu držali Niko Poles i njegov trio. Fotogaleriju koju smo snimili u Permanima pogledajte na ovom linku

Permani – Pusni tanci va još većoj i boj Štale nastavili su se i ovog vikenda. Za domaći štimung bila je zadužena ekipa iz pusne Lady lune pojačana s Trotom i Blažem, a plesale su koludrice, mornari, ribari, Minionsi i ini drugi likovi iz mašte.

No, nije se pjevalo i plesalo samo u Štali, već i u prostoru restorana Stara pošta u kojem su atmosferu držali Niko Poles i njegov trio.
Pusno druženje nastavlja se narednog petka, 3. veljače, s porgramom Mladi maškarani festival “Deca sopu, deca tancaju”.

– Reduta za decu z Osnovne škole „Drago Gervais“ Brešca i Osnovne školi „Andrije Mohorovičića“ Matulji. Pozvana su i djeca iz susjednih općina te svi zainteresirani. Program će biti popraćen z domaćun živun pusnun muzikun te decun školi armuniki i orkestra Nika Polesa. ”Pusni tanac po starinski” parićujemo petak, 10. febrara. Rano je počelo i rano je finilo aš sej moralo poć doma po dobe. Maškaralo sej ča sej na šufite našlo, navuklo sej nase kakov stari trliž i partilo na tanac. Provajmo još jedanput po starinsku. Tanac z starinskun pusnun muzikun, kazala je Tina Dekleva Babić., prilikom najave ovogodišnjeg programa.

Fotogaleriju koju smo snimili u Permanima pogledajte na ovom linku

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!