FOTO: Pust 2014. – Vedrana Šegulja je nova kraljica Riječkog karnevala

Nova kraljica RIječkog karnevala - Vedrana Šegulja

Nova kraljica RIječkog karnevala – Vedrana Šegulja

Prvom pratiljom proglašena je Patricia Dragičević iz grupe Pom-F-Ri iz Rijeke, koja je ujedno nagrađena i za ”najkarnevalsku grupu”, dok se na mjesto druge pratilje plasirala Sanja Pešćica, koja je ”uskočila” kao zamjena za maloljetnu matuljsku Najpusnu divojku. Veliku fotogaleriju s preko 80 fotografija pogledajte na ovom linku

Rijeka – Vedrana Šegulja nova je kraljica Riječkog karnevala, koja je na jučerašnjoj priredbi u Dvorani mladosti preuzela lentu od dosadašnje kraljice Vedrane Dujmić.

izbor_kraljice_rijeckog_karnevala_2014_pust_dvorana_mladosti_publika

Tako se Dujmić u dva tjedna ”rastala” s dvije titule – prva je bila ona Najpusne divojke koju je predala Tei Ćiković, a druga je ova Kraljice karnevala koju joj je sinoć ”preotela” Šegulja iz maškarane skupine Jakovarske krabulje iz Jadranova i tako postala 19. kraljica koja će karnevalske dane provesti u društvu Meštra Tonija, noseći plašt što ga je kreirala i izradila Snježana Nena Gračan te srebrni prsten i naušnice s likom Morčića koje su osigurali sponzori manifestacije.

Prvom pratiljom proglašena je Patricia Dragičević iz grupe Pom-F-Ri iz Rijeke, koja je ujedno nagrađena i za ”najkarnevalsku grupu”, dok se na mjesto druge pratilje plasirala Sanja Pešćica, koja je ”uskočila” kao zamjena za maloljetnu matuljsku Najpusnu divojku.

izbor_kraljice_rijeckog_karnevala_2014_pust_dvorana_mladosti_3

Publika koja je ispunila Dvoranu mladosti mogla je svjedočiti uzbudljivoj i napetoj ”borbi” između jedanaest djevojaka koje su pretendirale na titulu kraljice, a tome svjedoči i konačni rezultat u kojem je Šegulja osvojila 67 glasova stručnog žirija, a Dragičević tek dva glasa manje.

Na jučernjemu izboru koji su vodili Robert Ferlin i Josip Krmpotić – a za zabavu su bili zaduženi Alen Polić, grupa Fortunal i plesni studio Amadeus – maškare su i službeno zavladale Gradom Rijekom, jer je gradonačelnik Vojko Obersnel gradske ključeve uručio Meštru Toniju.

Veliku fotogaleriju s preko 80 fotografija pogledajte na ovom linku!!!

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: Tomislav Zemanek

error: Content is protected !!