FOTO: Pust 2015. – Dobra glazba, pozitivne vibracije, bratstvo i jedinstvo u maškaranom centru @ Permani

maskarani_centar_permani_2015 (8)

Za zabavu su bili zaduženi Mauro Staraj i La Banda koji su promovirali i pjesme sa svog novog albuma nazvanog Vrh vrhova, ali i izvodili dobro poznate uspješnice sa svojeg prošlogodišnjeg izdanja, te kao domaćini D’Beni Band, raspoloženi svirački i ”šumenski”, koji su združenim snagama priredili vrhunski provod svima koji su bili dovoljno trijezni da uz takvu glazbu ne drijemaju pod šankom. Dom Permani sinoć živio u ”bratstvu i jedinstvu”, u što se možete i sami uvjeriti u velikoj foto-galeriji koju smo pripremili.

Permani – Nakon prošlotjednog furiozonog otvaranja maškaranog centra u Domu Permani, pozitivna atmosfera uz dobru glazbu i veselo gužvovito tiskanje i stiskanje nastavila se i sinoć.

maskarani_centar_permani_2015 (15)

Za zabavu su bili zaduženi Mauro Staraj i La Banda koji su promovirali i pjesme sa svog novog albuma nazvanog Vrh vrhova , ali i izvodili dobro poznate uspješnice sa svojeg prošlogodišnjeg izdanja, te kao domaćini D’Beni Band, raspoloženi svirački i ”šumenski”, koji su združenim snagama priredili vrhunski provod svima koji su bili dovoljno trijezni da uz takvu glazbu ne drijemaju pod šankom.

Petstotinjak posjetitelja, koji su, kako se moglo zaključiti po registarskim tablicama automobila parkiranih pred Domom Permani, stigli s riječkog i istarskog područja, ali i raznih krajeva Slovenije, najbolje je reagiralo na pjesmu ”Jože” uz koju se zavijorila i jedna stara zastava Jugoslavije.

Tako je uz pomoć glazbe i alkohola kao socijalnog ljepila i maski kao zamjene za ”obični” identitet, Dom Permani sinoć živio u ”bratstvu i jedinstvu”, u što se možete i sami uvjeriti u velikoj foto-galeriji koju smo pripremili.

Davor Žic / Podučkun.net

error: Content is protected !!