FOTO: Pust 2015 – Dule i Bonaca pusnim hitovima rasplesali kavanu Palme hotela Bristol @ Opatija

maskarani_tanci_bristol_dule_bonaca_opatija_2015

Pogonsko gorivo toga stroja, u najvećoj mjeri, bile su poznate polke i potresujke, uz ostale uspješnice u nešto izmijenjenim aranžmanima, a destinacija – vrijeme kada su pusni tanci u Opatiji bili dupkom puni! Fotogaleriju koju smo snimili u hotelu Bristol pogledajte na ovom linku

Opatija – Vremenski je stroj sinoć mnogim Opatijcima omogućio povratak u vrijeme njihove mladosti – za kormilom te ”moćne mašine” bio je Duško Jeličić Dule, među posadom su svoje mjesto našli članovi Bonace: Silvana, Edi i Kokonić, a putnici su bili brojni ”domaći judi” u najboljim godinama.

maskarani_tanci_bristol_dule_bonaca_opatija_2015_1

Pogonsko gorivo toga stroja, u najvećoj mjeri, bile su poznate polke i potresujke, uz ostale uspješnice u nešto izmijenjenim aranžmanima, a destinacija – vrijeme kada su pusni tanci u Opatiji bili dupkom puni!

Ove godine, doduše, pusni tanci ponovo su u modi, a ljubitelji te vrste zabave imaju čak i priliku za izbor – petkom se u wine baru Stephanie zabaviti uz trio Asi, ili subotom u kavani Palme uz Duleta i ekipu. Naravno, Pust je kratak i do njegova je završetka ostalo svega dva vikenda, stoga je najbolji izbor odabrati obje ponuđene alternative…

A oni koji su sinoć izabrali maskirati se, izaći sa svojom boljom polovicom, zaplesati i opustiti se u ugodnom društvu uz možda i pokoju čašicu previše, sasvim sigurno nisu požalili, jer zabava je potrajala dovoljno dugo da se svi gušti namire.

Fotogaleriju koju smo snimili u hotelu Bristol pogledajte na ovom linku

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net